Vémola je blbý, škaredý a berie steroidy! Drsné obvinenie MMA zápasníka Mikuláška
20 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Z tých dvoch kamaráti asi nikdy nebudú. MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), ktorí majú zmerať sily už za dva mesiace, rozbehli pred svojou krvavou bitkou brutálny trash-talk. Mikulášek v najnovšom rozhovore na plné ústa povedal, že Vémola užíva doping, informuje portál Expres.


V nedávnom rozhovore sa Václav Mikulášek drsne otrel o Vémolove zručnosti v boji. „Jeho predné, zadné? Moja neter, ktorej je päť rokov, to zvládne tisíckrát lepšie,“ uviedol Mikulášek.

Svojimi slovami zápasník s prezývkou „Baba Jaga“ vyprovokoval Karlosa Vémolu natoľko, že ten nakoniec zápas s Mikuláškom prijal, aj napriek tomu, že pred časom sebavedome hovoril, že bojovať s ním je pod jeho úroveň.



Teraz ale Mikulášek tzv. „trash-talk“ s Vémolom posunul na úplne inú úroveň. Kritiku vystriedalo veľmi závažné obvinenie!

„Len sa na neho pozrite. Je škaredý, blbý, nasypaný. Proste ho nemám rád,“ vyhlásil Mikulášek na Vémolovu adresu v relácii Drive v TV Óčko.

Pojem „nasypaný“ je synonymom pre niekoho, kto užíva zakázané látky, napríklad anabolické steroidy.

Karlos Vémola o synovi: Hlavne nebuď teplý, lebo to z teba vymlátim!
V známej šou 7 pádov Honzy Dědka sa objavil aj MMA zápasník Karlos Vémola (34). A to, čo z neho padalo, nebolo ani tak na smiech, ako skôr na plač. Sľuboval totiž, že zo svojho syna vymláti to, keby bol homosexuál. A taktiež stihol v priebehu... Čítať ďalej
24 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


O tom, že Vémola užíva doping, sa pritom vedú už dlhšiu dobu diskusie. Sám drsný „Terminátor“ Vémola všetky prípadné obvinenia nedávno zmietol zo stola. Zároveň však priznal, že zakázané látky užíval v mladosti, kedy robil kulturistiku.

„Ten šport bez toho dopingu nejde. Nikdy som to netajil. V tej kulturistike som doping bral, pretože tam nebol kontrolovaný ani zakázaný. Naopak to bolo must (nutnosť). Ten šport ide s tým a bez toho sa nikam nedostanete,“ prezradil Karlos v relácii s tým, že ako MMA zápasník už je „čistý“.

„Hlavne je to z toho dôvodu, že som mal nejakú víziu, to je dostať sa do UFC,“ dodal Vémola na záver.

Monika Bagárová má o druhom dieťati jasno: Toto hovorí za všetko!
Monika Bagárová pred pár dňami jasne naznačila, že s partnerom výhľadovo chcú minimálne jedno ďalšie dieťa. Niet sa čomu čudovať, pretože ona sama v tom musí vidieť len samé pozitíva, píše portál Stars24. Čítať ďalej
18 | 07 | 2020 | Timotej Dudka