Jakub Prachař to konečne rozbehol! Pandémiu využil vo svoj prospech
20 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Český moderátor Jakub Prachař rozhodne nelení! V posledných mesiacoch išiel na plno a rozhodol sa, že sa niečo naučí, teda aspoň po tej kultúrnej stránke, píše portál Stars24.


Počas najväčšej epidémie koronavírusu sa totiž začal učiť hrať na piano! Nie je tajomstvom, že má profesionálne blízko ku gitare, s pianom však začínal ako samouk.

„Po 36 rokoch som sa rozhodol, že sa začnem učiť na piano. Prišiel kolega muzikant, ja som si hovoril, ako mu ukážem svoju hru. A on na to, že moja technika je tak zlá, že to zmažeme. Začal som ako v základnej ľudovej škole umenia,“ prezradil Českému rozhlasu.

Vémola je blbý, škaredý a berie steroidy! Drsné obvinenie MMA zápasníka Mikuláška
Z tých dvoch kamaráti asi nikdy nebudú. MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), ktorí majú zmerať sily už za dva mesiace, rozbehli pred svojou krvavou bitkou brutálny trash-talk. Mikulášek v najnovšom rozhovore na plné ústa... Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Prachař je známy tým, že sa po príchode do kapely Nightwork, v ktorej pôsobí ako gitarista a sprievodný spevák, okrem iného začal venovať aj textárskej a skladateľskej činnosti.

Či ho ale niekedy uvidíme napríklad za klávesami, to je zatiaľ záhadou.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/19/spevak-otto-weiter-65-v-slzach-nahla-smrt-manzelky-%e2%80%a0-47-pricina-nie-je-jasna/