Princezná Beatrice mala na svadbe kráľovnine šaty (FOTO)
19 | 07 | 2020 I Peter Haluza, TASR

Svadobný obrad v britskej kráľovskej rodine sprevádzali bezpečnostné opatrenia proti šíreniu nového koronavírusu.


Kráľovná Alžbeta II. a ďalší členovia britskej kráľovskej rodiny sa v piatok zúčastnili na svadbe princeznej Beatrice, ktorá sa konala v areáli Windsorského zámku. Princezná Beatrice mala na svadbe vintage šaty, ktoré jej požičala kráľovná Alžbeta II.


Princezná Beatrice (31) je dcérou princa Andrewa, druhého najstaršieho syna kráľovnej Alžbety, ktorý je ôsmy v línii následníctva na britský trón. Za manžela si vzala 36-ročného britského developera Edoarda Mapelliho Mozziho.



Súkromný svadobný obrad prebehol v kaplnke kráľovskej rezidencie Royal Lodge, ktorá sa nachádza v parku obklopujúcom Windsorský zámok. Okrem Alžbety II. sa na sobáši zúčastnili aj jej manžel princ Philip a ďalší členovia najbližšej rodiny.

Obrad sprevádzali bezpečnostné opatrenia proti šíreniu nového koronavírusu. Svadba mala pôvodne prebehnúť už 29. mája v londýnskom paláci St. James’s Palace, pre pandémiu však bola odložená na neskorší termín.





Foto: Benjamin Wheeler/Royal Communications of Princess Beatrice and Edoardo Mapelli Mozzi via AP/SITA

Monika Bagárová má o druhom dieťati jasno: Toto hovorí za všetko!
Monika Bagárová pred pár dňami jasne naznačila, že s partnerom výhľadovo chcú minimálne jedno ďalšie dieťa. Niet sa čomu čudovať, pretože ona sama v tom musí vidieť len samé pozitíva, píše portál Stars24. Čítať ďalej
18 | 07 | 2020 | Timotej Dudka