Lucie Vondráčková a spevák Sámer Issa budú mať spolu „bábo“!
17 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Lucie Vondráčková sa od rozpadu manželstva do vzťahov zrovna nehrnie, ale s mužmi sa vída, aspoň na nich rozhodne nezanevrela. Naposledy bola v kontakte so Sámerom Issom, ktorý teraz píše o spoločnom „bábu“, informuje portál Stars24.


Lucie Vondráčková má evidentne jeden obľúbený typ mužov, aspoň čo sa týka hudobnej spolupráce. Sú to účastníci hudobnej talentovej súťaže SuperStar, konkrétne prvej českej série. Po Juliánovi Záhorovskom teraz pracuje na duete so Sámerom Issom.

Sympaťák so sýrskymi koreňmi si spoluprácu s dvojnásobnou mamičkou nemôže vynachváliť. „Jedno z najlepších natáčaní, čo som kedy zažil. Čoskoro pre Vás budeme mať naše hudobné bábo,“ prezradil na Instagrame s tým, že pieseň sa bude volať Vráť sa.



Populárnej herečke a speváčke potom vystrúhal obrovskú poklonu. „Lucka je úžasný profík a neuveriteľné slniečko. Budete prekvapení, ako to nádherne zaspievala. Mal som husinu,“ zveril sa Sámer.

„Každopádne sme sa aj strašne nasmiali. Verte mi, že sa máte na čo tešiť,“ dodal Issa na záver.

Prestrelka Ivany s Dominikou! Namiesto uctenia Gottovej pamiatky padali ostré slová..
To bolo prekvapenie! Na hrobe Karla Gotta († 80) sa okrem kytice od rodiny objavilo aj dojemné vyznanie. Vdova Ivana (44), dcéry Lucie (33), Charlotte (14) a Nelly (12) a vnukovia Vojta (10) a Jan (8) poslali do neba pri príležitosti spevákových... Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Timotej Dudka