Na oslave Michala Davida zasahovala záchranka: Muzikant skončil v sanitke!
15 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

„To sa oslávi, to sa oslávi,“ pospevovali si snáď všetci, ktorí prichádzali na oslavu 60. narodenín Michala Davida. Na záhradnej párty bola pozvaná celá stovka gratulantov. Nechýbali ani známe tváre, predstavenie s vrtuľníkom či zásah záchrannej služby, informuje portál Blesk.


Hoci sa na jeho hity doteraz tancuje až do skorého rána, jubilant poňal svoje 60. narodeniny v decentnom duchu. Namiesto búrlivého alkoholu všetkého druhu tak objednal iba vybrané, ľahké nápoje a záležať si dal aj na jedle. A nebol by to on, keby to nemal do bodky premyslené!

„Bude to taká nežná oslava. Piť sa bude víno, prosecco, žiadna pijatyka. No a podávať sa budú kanapky a tak. Objednal som si catering,“ prezradil Michal David deň pred oslavou, ktorú pripravoval týždeň.

Michal David oslavuje 60. narodeniny: Prišiel o peniaze i kamarátov! Prečo?
Za pár dní oslávi okrúhlu šesťdesiatku, kráľovi diskoték Michalovi Davidovi preto venoval pozornosť portál Blesk, aby sme si spolu s ním pripomenuli Davidove svetlé chvíle, ale aj tie temnejšie.. Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Pozvánku od neho dostalo hneď 100 ľudí. Pred jeho luxusnou vilou kúsok za Prahou sa tak už okolo štvrtej popoludní začali schádzať známe i menej známe tváre, medzi ktorými nechýbal napríklad producent divadla Broadway Oldřich Lichtenberg (57) s manželkou Helenou, premiér Babiš, hudobný skladateľ Zdeněk Barták (66) alebo kasínový kráľ a preslávený ochranca Ivany Gottovej (44) Leon Tsoukernik (43), ktorý svoj príchod poňal skutočne veľkolepo a dorazil so svojou ženou vrtuľníkom, ktorý pristál v poli neďaleko Davidovej vily.

Oslavu si nenechal ujsť ani frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen (54), ktorý síce nepriletel vrtuľníkom, ale ako štýlový dopravný prostriedok zvolil iný silný stroj v podobe svojej milovanej motorky. Chýbať nesmel ani producent František Janeček (75), ktorý dorazil v sprievode herečky Jiřiny Bohdalovej (89), či legendárna Helena Vondráčková (73), ktorú sprevádzal manžel Martin Michal. S oneskorením dorazil aj herec Ivan Vyskočil (74).



Sotva oslava začala a na mieste sa okolo 18. hodiny objavilo vozidlo záchrannej služby! To prišlo pre Vladimíra Stejskala, najstaršieho Davidovho hudobníka, ktorý podľa výpovede samotného hitmakera skolaboval z horúčavy. Hodinu trvalo, kým muzikanta zdravotníci v sanitke ošetrili a prepustili.

Zo šesťdesiatky David depky naozaj nemá. „Nie je dôležité, koľko človeku je, ale na koľko sa cíti. A ja sa cítim na štyridsať!“ Tvrdí oslávenec plný energie. Napriek tomu si k jubileu, ako asi každý v jeho veku, praje hlavne zdravie.

„Je to asi nudné, ale fakt by som si prial zdravie. A nielen pre seba a svoju rodinu a najbližších, ale pre ľudí na celom svete,“ neváha ani sekundu s odpoveďou. „A prial by som si, aby sa všetkým ľuďom zase vrátil život do normálu, ako tomu bolo pred pandémiou. A vôbec mne nejde len o šoubiznis, to by som bol pekný sebec,“ zdôrazňuje Michal.

Dávna súrodenecká nenávisť Andreja Hryca: Odlúčená sestra mu napriek tomu zachránila život!
Hoci sestra Andreja Hryca (70) obetovala kus seba, aby chorému bratovi zachránila život, neznamená to, že spolu majú krásny vzťah. Dlhé roky spolu neprehovorili a ani darovaná kostná dreň, ktorá herca spasila od istej smrti, dlhodobý svár medzi... Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka