Dominika Gottová na mizine: Ako predavačka údenín žiada ľudí, aby si ju stále neprezerali!
12 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Namiesto toho, aby mohla v pokoji spomínať na svojho zosnulého otca Karla Gotta († 80), rieši nepríjemné starosti! Najstaršia Slavíkova dcéra Dominika Gottová (47) sa totiž dostala do veľkých finančných ťažkostí, ktoré v tejto chvíli ohrozujú jej budúcnosť, píše portál Aha!


Za všetko môže koronakríza, ktorá zamávala s príjmami mnohých československých celebrít vrátane Dominiky. „Momentálne som na tom zle a musím robiť maximum pre to, aby som si vôbec zarobila na nájom, elektrinu, plyn. Tiež na telefón a ďalšie dôležité mesačné potreby,“ zverila sa Gottová, ktorá má prenajatý malý byt v pražských Vysočanoch.

„Bývanie je pre mňa priorita, takže aj keby som potom mala žiť s tisíckou mesačne, tak to proste musím zvládnuť,“ je rozhodnutá.

Dcéra Karla Gotta Dominika: Prepadla panike pre obavy o prácu!
Najstaršia dcéra Karla Gotta má opäť obavy! Tentoraz o svoju prácu v pražskom obchodnom centre, píše ahaonline.cz. Bar, v ktorom robí, je totiž kvôli vládnemu nariadeniu stále zatvorený. Dominika Gottová (46) sa teraz bojí, aby ju majitelia kvôli... Čítať ďalej
17 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


Dominika sa po siedmich mesiacoch rozhodla odísť z pozície barmanky a na plný úväzok prešla do predajne údenín. „Už nešlo ďalej kombinovať dve práce naraz. Robila som to tak mesiac a pol, ale bolo to na hranici síl. Potrebujem mať tiež nejaký súkromný život, preto som zvolila stálu prácu v údeninách, kde je jasne dané, aký budem mať príjem,“ vysvetlila Gottová.

Dominike však vadí, že ju ľudia chodia do obchodu okukovať. „Prosím všetkých, nie som hudobná ani filmová hviezda, ktorá potrebuje vypredávať sály! Ja mám jasne dané, koľko zarobím. Nemám výplatu podľa toho, koľko ľudí si na mňa kúpi lístok. Prosím všetkých o pochopenie a pokoj v práci. Snažím sa normálne uživiť, tak mi to prosím umožnite,“ požiadala.

Dominika je pripravená budúci týždeň zájsť na hrob svojho otca, ktorý by sa v utorok dožil 81 rokov. „Neviem, ktorý deň presne to kvôli pracovnému vyťaženiu zvládnem, ale určite tam zájdem. A už teraz viem, že ma to opäť zrazí na kolená,“ rozlúčila sa Dominika, ktorá bola na cintoríne, kde odpočíva jej otec naposledy vlani.
Michal David oslavuje 60. narodeniny: Prišiel o peniaze i kamarátov! Prečo?
Za pár dní oslávi okrúhlu šesťdesiatku, kráľovi diskoték Michalovi Davidovi preto venoval pozornosť portál Blesk, aby sme si spolu s ním pripomenuli Davidove svetlé chvíle, ale aj tie temnejšie.. Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka