Boris Kollár nie je z vládnutia s kiskovcami nadšený
12 | 07 | 2020 I Peter Haluza

Boris Kollár tvrdí, že bol vydieraný niektorými koaličnými poslancami.


Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár nie je z vládnutia s kiskovcami nie je nadšený. "Ja som veľmi nechcel Za ľudí, ale nevyberám si. Principiálne je lepšie mať veľkú koalíciu, lebo musíme prijať aj ústavné zákony," povedal v relácii Na telo plus na webe tvnoviny.sk B. Kollár.

Počas roztržky na tému diplomovej práce B. Kollár nazval Juraja Šeligu farizejom a Andreja Kisku daňovým podvodníkom. Podľa Kollára však koalícia dokáže vládnuť aj naďalej, napriek tomu, Igor Matovič si na stretnutí všetkých 95 koaličných poslancov robil žarty z konfliktu medzi B. Kollárom a podpredsedom strany Za ľudí J. Šeligom.

"Nebol dobrý nápad, že Juraj Šeliga na mňa zaútočil s vydieraním, lebo ja som nikoho nevydieral," vyhlásil Kollár. Dodal, že práve on bol vydieraný niektorými koaličnými poslancami.

"Táto vláda sa neustále háda, pán Kiska vyzval Matoviča, aby bol principiálny, ale hlavne mali by prijímať reálne opatrenia, ktoré zastabilizujú pracovné miesta," povedal v relácii podpredseda strany Smer-SD Juraj Blanár.

Matovič pri kauze Kollára priznal krehkosť klubu OĽaNO, hovorí politológ
Poslanec Jozef Bubnár (OĽaNO) o prípadnom kupovaní poslancov povedal, že život ho naučil nedávať za ľudí ruku do ohňa. Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | SITA


.