Prezidentka prvýkrát verejne po boku nového muža. Žiari šťastím (foto)
11 | 07 | 2020 I Natália Sollárová

Prezidentka Zuzana Čaputová oficiálne tvorí pár s Jurajom Rizmanom od mája. Svoj vzťah doteraz skôr tajili a ich prvý spoločný záber sa objavil na sociálnych sieťach len nedávno.


Dvojica sa cez týždeň vybrala na predstavenie divadla Gunagu, aby si spolu pozreli hru Herečky a ich spoločná fotografia bola uverejnená na Facebooku i Instagrame. Ľudia v komentároch pod príspevkami konštatovali, že prezidentka žiari šťastím a ako páru im to spolu pristane. Všimli si i zmenu Rizmanovho imidžu, ktorý nahradil dlhé vlasy krátkym zostrihom.

&theater

 

Zo svojich citov sa prezidentka následne vyznala aj v televízii Markíza. Zlatica Puškárová v závere rozhovoru s ňou poznamenala, že sa našej hlave štátu darí v súkromnom živote a to je dobrá správa. Čaputová jej s úsmevom pod rúškom odpovedala, že je šťastná a je za to vďačná.

Zaujímavosti o prezidentke, ktoré môžu i prekvapiť
Prezidentka Zuzana Čaputová v polovici júna oslávila rok od svojho nástupu do funkcie a deň letného slnovratu bol zas jej osobným sviatkom, keď dovŕšila 47 rokov. Portál refresher.sk priniesol o prvej dáme Slovenska niektoré zaujímavosti z jej... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Natália Sollárová


Prezidentka pritom podľa portálu Nový Čas „randí“ s ekológom a aktivistom Jurajom Rizmanom už od decembra. Hoci sa zoznámili pred 13 rokmi a spoločne sa podieľali na viacerých projektoch, ich vzťah sa začal až v Prezidentskom paláci, po pár mesiacoch spolupráce. „Vždy sme si ako ľudia rozumeli, ale spolu sme až od decembra 2019,“ povedal ďalej Rizman pre Nový Čas.



Podľa neho ide o ako klasický príbeh, keď dlhoročný pracovný vzťah postupne prerástol v lásku. V paláci pôvodne zastával funkciu prezidentkinho poradcu, na začiatku roka sa ale tejto pozície vzdal pre možný konflikt záujmov.

Rizman sa ešte koncom mája pre Nový Čas vyjadril, že nechce, aby ho verejnosť zatiaľ vnímala ako „prvého muža paláca“. Aj Prezidentský palác vtedy potvrdil, že sa nebude angažovať v činnostiach súvisiacich s výkonom funkcie prezidentky.

MIMORIADNE: Prezidentka Čaputová má nového muža
Dlhoročná spolupráca v občianskom združení Via iuris a neskôr aj v prezidentskom paláci vyústila do spoločného vťahu prezidentky Zuzany Čaputovej a jej novej lásky. Správu priniesol portál Topky.sk. Čítať ďalej
24 | 05 | 2020 | Gabriel Matta