Muži za kúpanie bez rúšok a plaviek v Taliansku zaplatili 20-tisícovú pokutu
09 | 07 | 2020 I Jaroslav Fabok

Najdrahšie kúpanie v živote majú za sebou muži, ktorí si v talianskej Lombardii vyšli k vode bez plaviek. Šesť naháčov dostalo pri Comskom jazere od polície pokutu za to, že sa v regióne, ktorý bol najviac postihnutý vírusom COVID-19, prechádzali nahí a bez rúšok. Každý z nich zaplatil 3333 eur, píše server Aktuálně.cz. 


Polícia nudistov videla, ako sa prechádzajú na pobreží mestečka Abbadia Lariana pri Comskom jazere. Šesť mužov bez plaviek a rúšok videli strážnici priamo z lode, na ktorej podľa serveru BBC hliadkujú sústavne niekoľko posledných týždňov. 

Nudisti vo veku od 43 do 68 rokov dostali za kúpanie a prechádzku bez plaviek a rúšok pokutu vo výške 3333 eur. Podla polície muži o nariadení nosiť rúšky na verejnosti museli vedieť a ich čin byl pravdepodobne úmyselný. Dohromady tak zaplatia bezmála 20-tisíc eur.

Barbie, ktorá bývala Kenom, nemá dosť! Tam dole si to dramaticky zväčšila
Bývalý ľudský Ken Rodrigo Alves (36), ktorý sa pred časom stal Barbie bábikou menom Roddy, stále pokračuje v úpravách svojho zovňajšku. Tentokrát si táto podivná figúrka nechala zväčšiť pozadie. Zrejme sa jej to však po zásahu plastických chirurgov... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Comské jazero patrí k najatraktívnejším miestam na severe Talianska a je tiež jednou z najdrahších turistických destinácií. Vilu pri jazere má napríklad herec George Clooney, Bill Gates anebo Ruppert Murdoch. Lombardia však behom pandémie utrpela veľké straty na životoch, a dodnes v nej preto platia prísnejšie pravidlá než vo zvyšku krajiny. Ľudia musia na verejnosti nosiť rúška a dodržiavať dvojmetrové odstupy. 

V priebehu letných horúčav je ale pre ľudí ťažké tieto opatrenia dodržiavať. Polícia v posledných dňoch zaznamenala 70 plavcov, ktorí porušili nariadenie vlády. Boli to predovšetkým turisti z Južnej Ameriky a východnej či strednej Európy. 

Bonul platil milióny eur firme, ktorá je vyšetrovaná v kauze Dobytkár
Reklamná agentúra Roko, ktorá bola v rámci kauzy Dobytkár v priebehu minulého týždňa obvinená z prania špinavých peňazí, má väzby na nitriansku SBS Bonul. Pre podozrenie z toho istého trestného činu je obvinený aj syn majiteľa Bonulu Norbert Bödör.... Čítať ďalej
09 | 07 | 2020 | Jaroslav Fabok