Lela naznačila Karlosovu neveru: Prečo si nedáš fotku s tými k**vami? Už mi neklam!
06 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Sotva sa oklepal z prehry v zápase storočia s Attilom Véghom (34) a prišlo ďalšie K.O! Tentoraz MMA zápasníka Karlosa Vémolu (35) poslala „k zemi“ jeho partnerka Lela Ceterová (30). Tá Karlosovi na Instagrame verejne napísala, že jej je neverný a už má dosť všetkých klamstiev, píše portál Expres.


Karlos Vémola na svojom Instagrame zdieľal fotografiu s niekoľkými ďalšími športovcami. „Makáme,“ pripísal k snímke známy bojovník. V ten moment sa ale ozvala jeho partnerka Lela a to, čo napísala, šokovalo nielen Karlosa, ale aj všetkých jeho fanúšikov! Verejne naznačila, že ju Vémola podvádza.

„A tie dve k**vy, čo s tebou leteli, vás fotia? Prečo si s nimi nedáš fotku? Nehraj to na Instagrame na rodinku,“ napísala Lela, ktorá má s Karlosom malú dcéru Lilinku.

„Veľa ľudí vie, že práve ty anjel nie si, a mne už došla trpezlivosť! Klamstiev už bolo dosť! Zbytočne sa fotíš s chlapmi,“ dodala.

Zdroj: Fotografia (Redakcia HD) Instagram (karlos_terminator_vemola)


Karlos Vémola o synovi: Hlavne nebuď teplý, lebo to z teba vymlátim!
V známej šou 7 pádov Honzy Dědka sa objavil aj MMA zápasník Karlos Vémola (34). A to, čo z neho padalo, nebolo ani tak na smiech, ako skôr na plač. Sľuboval totiž, že zo svojho syna vymláti to, keby bol homosexuál. A taktiež stihol v priebehu... Čítať ďalej
24 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Lelin komentár na sociálnej sieti dlho nevydržal. Pravdepodobne z toho dôvodu, že desiatky fanúšikov sa okamžite začalo ako Karlosa, tak i jeho partnerky vypytovať, čo sa to medzi nimi deje.

Nie je novinkou, že u Vémolovcoch sa praktizuje talianska domácnosť a pre ostré slovo sa nejde ďaleko. Potom sa všetko vyrieši ospravedlnením či kabelkou.

Pred nedávnom sa napríklad riešila kauza s údajnou neverou jej priateľa so sympatickou blondínkou Kristhin Gomez, s ktorou sa Terminátor vyfotil na jej oslave.  Okolo fotky vznikol okamžite rozruch, keďže v rovnakom čase Lela napísala na svoj Instagram záhadnú vetu: „Rodina je len jedna. A tu tí k**va nedá.

Módnym trendom medzi matkami sa stala konzumácia placenty. Môže to byť nebezpečné!
Konzumovať vlastnú placentu po pôrode je poslednou dobou v móde. Dokazujú to predovšetkým celebrity, ktoré sa svojim novým vitamínom chvália na sociálnych sieťach. Veria totiž, že má účinky prospešné pre telo. Placenta podľa nich odstráni popôrodné... Čítať ďalej
05 | 07 | 2020 | Timotej Dudka