Škandál manželky Willa Smitha: Herec o jej mladom milencovi vedel, ale neprekážalo mu to!
04 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Informácie o tom, že majú Will Smith (51) s manželkou Jadou (48) otvorené manželstvo, prebleskli internetom už pred pár rokmi. Vtedy to však obaja razantne zapierali. Lenže teraz spevák August Alsina (27) tvrdí, že mal s Jadou dlhoročný milostný pomer a jej manželovi to dokonca vôbec nevadilo, píše portál Blesk.


V rozhovore pre The Breakfast Club sa August zaľúbeným románikom s manželkou slávneho herca vôbec netajil. „Povedal som o tom Willovi a ten mi dal svoje požehnanie. Tomu vzťahu som dal všetko a Jadu hlboko, naozaj hlboko milujem.“ Lenže kto tento chlap vôbec je?

Podľa všetko ich zoznámil syn prominentného páru a známy rapper Jaden Smith (21) v roku 2015. Jada Pinkett Smithová a August spolu trávili nejaký čas a dokonca sa v roku 2017 objavili bok po boku na udeľovaní cien BET Awards. Vzťah údajne trval zhruba v tomto období.



Will Smith na spevákove tvrdenie zatiaľ nereagoval a Jadin hovorca to popiera. Je ale zaujímavé, že August o vzťahu s herečkou napísal pesničku už v roku 2019, kedy o romániku nemal nikto potuchy. V nej spieva o veľkom tajomstve a že si nemenovaná osoba neželá, aby o ňom ktokoľvek vedel. Vo videoklipe mu potom tajomná kráska pod prezývkou Koren zašle textovku, a práve tu sa nám to začína zamotávať. Koren je totiž Jadino rodné meno!

Will a Jada sú pritom spolu dlhých 25 rokov a patria k najstabilnejším párom v Hollywoode. Je pomerne normálne, že po tak dlhej dobe strávenej len s jedným človekom začne romantika pomaly vyprchávať a dvojica hľadá nové spôsoby, ako si milostný život trochu okoreniť. Fanúšikovia si však teraz z manželov začali robiť srandu a posielajú im na sociálne siete zoznamky, na ktorých si páry hľadajú povyrazenie v troch.

Kde pracoval Vin Diesel, než sa preslávil? Tieto fakty ste o ňom zrejme nevedeli
Slávny hollywoodsky herec Vin Diesel (52), ktorého poznáte z filmov ako Rýchlo a zbesilo, sa tento rok predstavil aj vo filme Bloodshot. Čím sa živil, než sa stal slávnym? A vďaka čomu dostal rolu v snímke Zachráňte vojaka Ryana? Čítať ďalej
30 | 06 | 2020 | Timotej Dudka