Musí si Verešová neustále dokazovať, že na jej vek vyzerá mlado? Na sociálnych sieťach sa obnažuje stále viac!
03 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Modelka Andrea Verešová nedávno oslávila 40. narodeniny a tvrdí, že vek je len číslo a ona si z guľatín nič nerobí. Jej činy však tomu veľmi nenasvedčujú. Na svojich sociálnych sieťach totiž pridáva stále odvážnejšie fotografie. Kam až bude čerstvá štyridsiatnička schopná zájsť?


Ako píše portál Expres, bývala miss Andrea Verešová je bezpochyby krásna žena s dokonalou postavou, na ktorú každý deň tvrdo drie. Nedávno však prekročila prah štyridsiatky a sama tvrdí, že ju to nijako neovplyvňuje. Ani v práci modelky, ani v sebavedomí. Bez make-upu a upravených vlasov však nevyjde z domu ani na krok a rada ukazuje telo vo zvodných polohách.







„Vek je len číslo a ja sa teším, čo mi život prinesie,“ vyhlásila sexi Andrea, ktorá rozhodne na svoj vek nevyzerá a pokojne by sa mohla prihlásiť znovu do súťaže krásy.

Predsa len je na jej správaní niečo zvláštne, niečo, čo prezrádza, že jej slová nemajú zas až takú váhu, a guľatiny si berie k telu viac, než priznáva. Po narodeninách sa totiž ešte viac obnažuje na sociálnych sieťach, ako mala doteraz vo zvyku. Presviedča neustále samú seba, že naozaj nepatrí do starého železa?

Čerstvá štyridsiatnička Andrea Verešová priznala svoj obrovský komplex!
Andrea Verešová (40) už patrí medzi ženy so štyrmi krížikmi. Málokto by jej tento vek však hádal. Verešová totiž vyzerá úžasne a mnohé dvadsiatky by jej mohli závidieť tak perfektnú postavu! Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Timotej Dudka