Ohavná matka držala dcéru 26 rokov v búde a kŕmila ju mačacím žrádlom!
26 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Ruska Tatyana Bushueva donútila vlastnú dcéru, aby sa kŕmila potravou pre mačky po dobu 26 rokov. Po hospitalizácii starej ženy sa jej dcéra Nadezhda rozhodla vyjsť z domu. Normálne jedlo ale nie je schopná zjesť a nerozumie dnešnému svetu, informuje portál Blesk.


Nadezhda Bushueva bola od okolia izolovaná skoro celý svoj život. Od šestnástich rokov trávila všetok čas len s matkou a mačkami. V spoločnej domácnosti nemali elektrinu ani vodu. Matka odôvodňovala spôsob života tým, že svoju dcéru chráni pred nebezpečenstvom vonkajšieho sveta.

V okamihu, keď dievča dokončila školu, ju jej matka zavrela doma a nedovolila jej pracovať. Dcéra však tvrdí, že si na správanie svojej matky zvykla a nesnažila sa ani utiecť. Po tom, ako Tatyana nastúpila do dôchodku, uzavrela svoj dom, či skôr búdu, pred okolitým svetom ešte viac. Sociálnych pracovníkov odmietala a stránila sa každého, kto jej chcel podať pomocnú ruku.

Provokatérka Meghan chce kandidovať na prezidentku USA!
Politické ambície sa u Meghan Markleovej (38) nezaprú. Že by ale niekedy mohla zasadnúť v pracovni amerického Bieleho domu, to pred jej vstupom do kráľovskej rodiny nenapadlo snáď ani ju, píše portál Blesk. Čítať ďalej
26 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Dnes 42-ročná Nadezhda opustila drevenú chatku v západnom Rusku až vo chvíli, keď bola jej stará a chorá matka odvezená do nemocnice. Čelila totiž finančným problémom a musela nastúpiť do práce. Práve tam sa jej dlhodobé utrpenie odhalilo.

Neskôr priznala, že bol ich domov plný krýs a mačiek, medzi ktorými spala so svojou matkou na jednej posteli. „Môj život je horší ako život mačky. Majú dokonca viac práv ako ja. Už ani neexistujem. Som žijúca mŕtvola,“ zverila sa.

Dodala, že keď zomreli všetky mačky, nepochovali ich. Ich telá sa rozkladali vnútri chatky. Nedezhda tiež prezradila, že sa od roku 2006 nekúpala. „Prišla do mojej kancelárie. Chcel som ju nakŕmiť, tak som jej pripravil sendviče. Ona ale nič nezjedla. Nepripadá mi ale, že by bola šialená,“ hovorí úradník Tovarnov, ku ktorému prišla dcéra ohavnej matky žiadať o prácu.

Podľa médií 42-ročná žena ani nevie, ako funguje svet. Prečo bola matka hospitalizovaná, zatiaľ nie je jasné. Podľa doktorov sa ale môže jednať o mŕtvicu.

Ruský reportér si počas Dňa víťazstva zajazdil v najmodernejšom tanku Terminátor (VIDEO)
Spravodajca portálu RT sa po prehliadke Dňa víťazstva odvážil previezť v najmodernejšom ruskom tanku, aby ukázal, aké to je jazdiť na stroji, ktorý má názov Terminátor, informuje portál RT. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Marek Molnár