Kucherenko urážlivo komentovala schudnutie speváčky Adele. A strhla sa mela!
20 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Šokujúca premena speváčky Adele (32) je pestro riešená aj v kruhoch silikónových modeliek. Silvia Kucherenko (36), na adresu držiteľky Grammy uviedla, že jej schudnutá postava, ktorá veľa fanúšikov vydesila, je lepšia ako jej predchádzajúca podoba veľryby, píše portál Blesk.


Keď sa Adele pred pár dňami objavila v novom videu a ukázala prepadnutú tvár a vyvalené oči, fanúšikov to znepokojilo. Je ich obľúbená speváčka v poriadku? Neprehnala to s tým chudnutím? Podľa indícií mala Adele za pár mesiacov schudnúť neuveriteľných 45 kilogramov, čo je síce skvelé, ale je dôležité vedieť, či za tým stálo cvičenie a zmena jedálnička alebo drastické diéty striedané s hladovaním.

Je Monika Bagárová na všetko úplne sama? Jej zápasník si odišiel plniť sny do sveta
Monika Bagárová sa po pôrode rýchlo zmobilizovala a ako sama prezradila, už toho zvláda veľa. Napriek tomu by určite bola rada, keby mala po ruke svojho partnera Makhmuda. Kam však zápasník zmizol? Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


K jej premene sa vyjadrila aj ultraštíhla Silvia Kucherenko, ktorá speváčku pochválila, že schudla. A to veľmi zvláštnym spôsobom. Adele vyzerá teraz výborne! Žiadne kilá navyše jej neprospievali, keď vyzerala ako vorvaň! Uviedla na Instagrame.

Modelka, ktorá váži približne toľko, koľko Adele počas svojej cesty k štíhlej línii schudla, si po následnom návale kritiky uvedomila, čo napísala, a svoje kritické slová chcela vziať späť. Opäť veľmi zvláštnym spôsobom. Mne je to jedno ... nech každý vyzerá, ako chce, nikoho neodsudzujem. Mne sa páči štíhlosť, a ak nesúhlasíte, nemusíte, uviedla. Nech sa jej páči štíhlosť, alebo nie, pripodobňovať niekoho k veľrybe nie je práve ohľaduplná voľba slov.

„Týranie zvierat rozhodne nepodporujem!“ Plačková odmieta kritiku za venčenie tigra
Slovenská influencerka Zuzana Plačková (28) si kritiku od mnohých fanúšikov, ako aj ochrancov zvierat vyslúžila po tom, ako na sociálnych sieťach zverejnila fotografiu, na ktorej venčila mláďa tigra priamo na ulici v Bratislave, uviedol portál... Čítať ďalej
17 | 06 | 2020 | Timotej Dudka