Pellegrini si pletie úlohy orgánov činných v trestnom konaní, tvrdí Remišová
16 | 06 | 2020 I TASR

Zdá sa, že podpredseda parlamentu Peter Pellegrini (Smer-SD) si pletie úlohy a právomoci orgánov činných v trestnom konaní.


Podpredsedníčka vlády SR pre investície a informatizáciu Veronika Remišová (Za ľudí) tak reagovala na obvinenie Pellegriniho a poslanca Národnej rady SR Richarda Rašiho (Smer-SD), že raziou v Národnej agentúre pre sieťové a elektronické služby (NASES) ohrozila bezpečnosť štátu.

Dodala, že žiadny minister nemôže polícii nariadiť ani zakázať operáciu na nejakom úrade. "Polícia koná na základe vyšetrovania a pod dohľadom prokuratúry. Obe inštitúcie vedú nominanti strany Smer," napísala Remišová na sociálnej sieti.

Lístok na vlak sa dá opäť zakúpiť u zamestnancov ŽSR
Lístky na vlak si cestujúci opäť môžu zakúpiť aj u zamestnancov Železníc Slovenskej republiky (ŽSR). Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | SITA


Pellegrini a Raši podľa vicepremiérky cítia, že im tečie do topánok. "Na úrade podpredsedu vlády, ktorý obaja riadili, vo vládnej sieti Govnet zostali po bývalej vláde nainštalované zariadenia, ktoré dnes skúma polícia a zisťuje, komu patria a čo tieto zariadenia robili," tvrdí. Podľa svojich slov rovnako ako celá verejnosť čaká na výsledky skúmania zariadení. Pýta sa, čie záujmy poslanci kryjú.

Remišová podľa Pellegriniho a Rašiho ohrozila raziou v NASES bezpečnosť štátu, pričom jej asistoval premiér Igor Matovič (OĽaNO). Plánujú podať trestné oznámenie za zneužitie právomoci verejného činiteľa. Dôvodom má byť aj to, že ak boli tieto zariadenia legálne, tak mohla vicepremiérka demaskovať operáciu tajnej služby.

Aneta Parišková bojujúca so zákernou rakovinou: V parochni ju takmer nikto nespoznal!
Moderátorka Aneta Parišková (48) už viac ako mesiac bojuje s rakovinou. To je aj dôvod prečo jej začali vypadať vlasy a tak jej manžel hlavu oholil. Cez víkend Aneta odprevadila svojich dvoch synov k prvému svätému prijímaniu, kde ju však skoro... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka