Ryanair obnoví dvanásť pravidelných liniek z Bratislavy od 1. júla
11 | 06 | 2020 I SITA

 Írska nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair od 1. júla obnoví z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave dvanásť pravidelných liniek v rámci letného letového poriadku.


Oznámila to vo štvrtok s tým, že Slovensko uvoľňuje podmienky pre cestovanie a Slováci môžu ísť na dovolenku napríklad do letovísk v Bulharsku, na Cypre či v Grécku. Pri tejto príležitosti hlavný letecký dopravca z bratislavského letiska začal predaj leteniek na júl, rezervovať si ich možno len do 18. júla.

"Tešíme sa na to, že znovu spojíme priateľov a rodiny a prinesieme do krajín tisíce turistov, ktorí môžu naštartovať regionálnu ekonomiku a ochránia pracovné miesta," povedala obchodná a marketingová manažérka Ryanairu pre strednú a východnú Európu a Balkán Olga Pawlonka. Je to podľa aerolínií zároveň možnosť pre cestujúcich, ktorí mali počas jari svoje lety zrušené z dôvodu obmedzení pre koronavírus, aby využili svoje cestovné poukazy a letenky, ktoré im Ryanair poskytol.

Š. Kvietik chce právne chrániť svoju povesť, dôvodom je škandalizovanie jeho osoby
Dôvodom právnych krokov herca Štefana Kvietika je, ako tvrdí, štvavé a systematické škandalizovanie jeho osoby. Čítať ďalej
11 | 06 | 2020 | TASR


Obnovenie pravidelných letov víta aj Letisko M. R. Štefánika v Bratislave. "S radosťou vítame späť na Letisku Bratislava nášho dlhodobého partnera a najväčšieho pravidelného leteckého dopravcu Ryanair so svojimi pravidelnými letmi do Burgasu, na Pafos, do Solúna a na Korfu a z nich, ktoré plánuje spustiť od júla," povedal generálny riaditeľ bratislavského letiska Jozef Pojedinec.

"Zaviedli sme viacero preventívnych opatrení podľa pokynov hygienikov, vrátane dôslednej dezinfekcie terminálu, aby sme zabezpečili spolu s Ryanairom bezpečný a pohodlný odlet z Bratislavy do obľúbených dovolenkových destinácií," dodal Pojedinec.