Manželstvo medzi kulturistom a sexuálnou "pannou" sa oneskorí kvôli Covid-19 (VIDEO+FOTO)
11 | 06 | 2020 I Marek Molnár

Kazašský kulturista Jurij Toločko odhalil, že svoj plánovaný svadobný obrad so sexuálnou bábikou Margo musí oneskoriť kvôli koronavírusu. Áno, čítate správne. Chce si zobrať nafukovaciu "Anču". Informuje portál RT.


Toločko nedávno zverejnil na sociálnych sieťach, že má v pláne oženiť sa so svojou partnerkou Margo, pričom ich "vzťah" začal podľa neho už v máji 2019.

Silikónová sexuálna bábika Margo má svoju vlastnú instragramovú stránku, ktorá je prevádzkovaná Toločkom. Na tomto profile môžete nájsť rôzne zaujímavosti z ich výletov, ale aj podrobnosti o ich intenzívnych prípravách na svadobný deň.



Kazašský kulturista však teraz odhalil, že svadba je pozastavená kvôli pandémii Covid-19.

"Priatelia, svadba bola kvôli karanténe odložená," oznámil Toločko svojim 39 000 sledovateľom na Instagrame.







 

"Hneď ako skončí karanténa, o pár dní budeme mať svadbu," dodal Toločko.

„Vo všeobecnosti sme odhodlaní a naša nálada je dobrá. Karanténa bola vyhlásená od polovice apríla. PS: Aby ste neboli z nás smutní, ponúkam krásne video, ktoré som natočil počas dovolenky na ostrove Ko Samet v Thajsku," informoval ďalej Toločko.





Toločko a jeho plastová partnerka sa stali hviezdami sociálnych médií a objavili sa aj v rôznych televíznych reláciách, napríklad aj v Rusku.



Kulturista tvrdí, že Margo sa stala jeho neoddeliteľnou súčasťou od prvého stretnutia, dokonca tvrdí, že sa kvôli nej naučil variť chinkali - zrejme obľúbené jedlo tejto svojej "priateľky".

Toločko tiež oznámil, že po tom, ako sa objavili spolu v televízii, Margo bola chvíľu zahanbená a preto podstúpila plastickú operáciu.



Zdravotnícky úrad v New Yorku prichádza so zvrátenými tipmi na bezpečnejší sex
Zdravotnícky úrad v New Yorku vydal nové "veľmi potrebné" tipy týkajúce sa bezpečnejších sexuálnych návykov pri pandémii Covid-19. Dokonca nabáda partnerov, aby pri pohlavnom styku nosili masky, čím si získali od užívateľov internetu poriadny... Čítať ďalej
11 | 06 | 2020 | Marek Molnár