Leteckí záchranári zasahovali pri nehode. Auto skončilo mimo cesty
07 | 06 | 2020 I SITA

Posádka leteckých záchranárov dnes v ranných hodinách zasahovala v Dunajskej Strede, kde auto skončilo prevrátené v poli. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.


„Pilot vrtuľníka pristál hneď vedľa prevráteného vozidla, v ktorom sa nachádzali tri osoby, z toho jedno dieťa. Leteckí záchranári si do svojej starostlivosti prevzali vodičku, ktorá bola nájdená mimo auta. Utrpela poranenie hrudníka a brucha s podozrením aj na poranenie driekovej časti chrbtice," priblížila Hopjaková.

Po poskytnutí primárneho ošetrenia bola 26-ročná pacientka preložená na palubu a v stabilizovanom stave letecky transportovaná do Univerzitnej nemocnice Bratislava – Ružinov. Ďalší dvaja účastníci dopravnej nehody ostali v starostlivosti pozemných záchranárov.

Nicholsonová: Podsúvanie Lipšica za možného generálneho prokurátora je umelo vytvorené
Podsúvanie advokáta Daniela Lipšica ako možného generálneho prokurátora je umelo vytvorená záležitosť. Uviedla to europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) v diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza. Verí svojim kolegom zo SaS, že sa idú... Čítať ďalej
07 | 06 | 2020 | TASR