Denný horoskop 04.06.2020
04 | 06 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Vaše zdravie potrebuje Vašu starostlivosť. Oddýchnite si a budete sa cítiť znova sviežo a omladene. Skúste si jednoducho zobrať deň voľna. Nenechajte nikoho prinútiť Vás, aby ste urobili chybné rozhodnutie.




Blíženci

22.05- 21.06

Partnerstvá budú prosperovať a prinesú Vám šťastie. Dnes je dobrý deň na prípravu cestovných plánov ako aj na samotné cestovanie, aj keď by bolo vhodné vopred potvrdiť všetky plány.




Rak

22.06 - 22.07

Vyhnite sa konfliktom a diskusiám doma. Pripravovaný výlet by sa mohol oneskoriť. Dnes je ideálny deň na rozmaznávanie sa. Urobte predbežné opatrenia proti sezónnym alergiám.




Lev

23.07- 23.08

Zamerajte svoje úsilie na svoju prácu. Výplaty z poistenia, daňové úľavy alebo jednoducho šťastie, Váš deň spravia úžasným. Prekvapivé stretnutie by mohlo viesť k celoživotnému priateľstvu.







Panna

24.08 - 23.09

Dnes je dobré plánovať výlety. Zámorské kontakty Vám prinesú zaujímavé možnosti. Pripravte sa na stretnutia okultného druhu. Naučte sa viac dôverovať a verte, že všetko sa deje z nejakého dôvodu.




Váhy

24.09 - 23.10

Použite Vaše osobné kúzlo, ale nič nepodpisujte ani s ničím nesúhlaste. Zúčastníte sa hostiny alebo oslavy. Svokrovci budú dnes problematickí. Romantika sa rozvinie, ak cestujete alebo sa stretnete s priateľmi.




Škorpión

24.10 - 22.11

Ak patríte do skupiny, môžete dostať vodcovskú úlohu. Dôraz sa kladie na štúdium, čítanie a vedenie účtovníctva. Zmluvy, ktoré podpíšete tento týždeň, Vám pomôžu z finančného a profesionálneho hľadiska zlepšiť Vašu budúcnosť.




Strelec

23.11 - 21.12

Stanete sa mimoriadne atraktívnym pre opačné pohlavie. Buďte opatrní a dajte si pozor na oportunistických priateľov. Investície do umenia a majetku môžu byť dnes ziskové.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Musíte prehodnotiť svoju situáciu. Urobte si čas a nerobte žiadne rozhodnutia v zhone. Preťaženie a nedbalosť budú Vašimi najhoršími nepriateľmi. Niekto, od koho to najmenej očakávate, by sa mohol pokúsiť ukázať Vás v negatívnom svetle.




Vodnár

21.01- 19.02

Ak by ste niečo dnes nemali robiť, je pravdepodobné, že to dnes robiť budete. Skúste sa sústrediť na to, čo ste chceli dosiahnuť.




Ryby

20.02 - 20.03

Neváhajte a pokračujte v plánovaní zábavy. Príležitosti na nové romantické stretnutia sa otvoria prostredníctvom spoločenských udalostí, ktorých sa môžete zúčastniť. Buďte pripravení na aktívny a obohacujúci deň.




Baran

21.03 - 20.04

Budete robiť dôležité rozhodnutia týkajúce sa majetku alebo obytných záležitostí. Rozhovory s obchodnými poradcami budú prospešné. Nachádzate sa v ideálnej dobe na hľadanie nového zamestnania alebo pracovného projektu.




Zdroj horoskopov: www.deccanherald.com

Zdroj obrázkov: pixabay.com