Bratislavská vodárenská spoločnosť sa vracia späť do bežného režimu
01 | 06 | 2020 I SITA

Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) sa vracia späť do bežného režimu. V dnešnej tlačovej správe o tom informovala Alexandra Maszayová z oddelenia komunikácie BVS.


"Obmedzenia, ktoré prijala BVS na zmiernenie šírenia koronavírusu, sú definitívne zrušené. Pre našich zákazníkov oddnes opäť otvárame kontaktné centrá, ktoré boli posledným väčším obmedzením prijatým počas koronakrízy," uviedla hovorkyňa.

„Preventívne opatrenia, ktoré sme prijali, sa ukázali ako účinné. BVS nezaznamenala medzi zamestnancami ani jeden výskyt ochorenia COVID-19, ani žiadne prevádzkové problémy na celom území pôsobenia. Teraz prišiel čas, aby sme naplno otvorili aj všetky naše podporené činnosti," povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva BVS Peter Olajoš.

Všetky kontaktné centrá BVS sú od 1. júna opäť otvorené počas zákazníckych hodín, úhrady je možné realizovať iba bezhotovostným prevodom. "Verejnosti sme sprístupnili Vodárenskú záhradu a múzeum, kde sa môžu opäť konať spoločenské akcie v rozsahu povolenom hlavným hygienikom," uzavrela BVS.

Obchodníci chcú rušiť hodiny vyhradené pre seniorov. Ľudia sa sťažujú
Podľa prezidenta zväzu obchodu Martina Katriaka už by bolo na čase zrušiť opatrenia týkajúce sa vyhradeného nákupného času pre seniorov. Čítať ďalej
01 | 06 | 2020 | Jaroslav Fabok