Denný horoskop 31.05.2020
31 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Šírenie škandálov pokračuje rýchlym tempom, avšak neprispievajte k nemu. Dopady pre Vás môžu byť značné a mohli by ste skončiť ako obetný baránok. Problémy s veľkými spoločnosťami alebo inštitúciami sú na obzore.




Blíženci

22.05- 21.06

Láska, obdiv a veľa pozvaní Vás udrží vo výbornej nálade. Príležitosť na romantiku bude krátka, ale vzrušujúca. Neočakávaní návštevníci narušia Vaše plány.




Rak

22.06 - 22.07

Drobné nehody môžu spôsobiť zranenia a veľké nezdary. Zoznámte sa so svojím lekárom čím skôr. Budete dnes nevyspytateľní a vaše výkyvy nálady vás môžu izolovať od ostatných.




Lev

23.07- 23.08

Ak budete chcieť si urobiť test, choďte do toho - dosiahnete výborné výsledky. Vaša intuícia Vás povedie správnym smerom a naozaj pohnete vecami. Črtá sa piknik v strede týždňa -je to neobvyklé, ale stane sa tak.







Panna

24.08 - 23.09

Odložte pocity bokom a splňte si svoje ciele na dnešný deň. Ak zabudneme na zopár drobných frustrácií, dnešok bude produktívny. Je čas sa odtrhnúť od zaužívaných a otestovaných koľají a  vyskúšať niečo nové, niečo mimo Vašej komfortnej zóny.




Váhy

24.09 - 23.10

Musíte prehodnotiť svoju situáciu. Urobte si čas; nerobte žiadne rozhodnutia v zhone. Preťaženie a nedbalosť budú Vašimi najhoršími nepriateľmi. Niekto, od koho to najmenej očakávate, by sa mohol pokúsiť Vás, dostať do negatívneho svetla.




Škorpión

24.10 - 22.11

Dnes budete príliš citlivý. Váš vzťah prechádza určitými zmenami. Deti môžu byť náročné a zábava môže stáť oveľa viac, než si skutočne môžete dovoliť. Pri jednaní so staršími príbuznými buďte opatrní.




Strelec

23.11 - 21.12

Ak využijete svoje intelektuálne kúzlo a know-how, budete si môcť zvoliť svoju vlastnú cestu. Investujte svoje úsilie do kreativity. Možno zistíte, že Vaše plány budú stáť o niečo viac, ako ste očakávali.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Dnes je deň, keď si môžete urobiť dôležité závery v súkromnom alebo pracovnom živote. Súrodenci Vás podporia. Stiahnutie sa z citlivej situácie nie je zdravé. Musíte viac komunikovať s priateľmi a kolegami.




Vodnár

21.01- 19.02

Priateľ by mohol byť tiež Vašim tajným obdivovateľom. Ak sa prestanete chvastať, bude zrejmé. že Vaše analytické schopnosti a logický prístup Vám nepomôžu v záležitostiach srdca.




Ryby

20.02 - 20.03

Plány na dovolenku by ste mali dotiahnuť do konca. Starý nepriateľ sa stane priateľom. Nakupovanie sa osvedčí byť celkom terapeutickým. Existuje reálny dôvod pre všetko, čo sa dnes deje - Vám to však nemusí byť jasné ešte dlhšiu dobu.




Baran

21.03 - 20.04

Dnes je deň sebaobjavovania. Váš potenciál a silné stránky budú uznávané. Rodinný alebo emocionálny život si bude vyžadovať Vašu pozornosť. Dajte si pozor na malé nehody alebo problémy doma.




Zdroj horoskopov: www.deccanherald.com

Zdroj obrázkov: pixabay.com