Petra Janů má novú lásku
30 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Speváčka Petra Janů sa už teší, kedy sa jej nová láska stane spoločným členom rodiny.


Po herečke Tereze Nvotovej Kockovej (43), ktorá svojmu synovi kúpila šteniatko, si čoskoro pôjde pre nového člena rodiny aj speváčka Petra Janů (67). Už teraz sa nemôže dočkať.

Petra zvieratá miluje. Pred dvoma rokmi si v jihlavskej zoo vyskúšala, aké to je byť adoptívna mamička pandy červenej, a už čoskoro sa stane paničkou bieleho maltézskeho psíka, ktorý sa narodil koncom apríla. "Už kedysi sme ho s manželom mali, a pretože viem, že neplzne a je nenáročný, rozhodla som sa zaobstarať si ho znova. Pôjdem si pre neho v júni, už sme dohodnutí," prezradila speváčka exkluzívne sedmičke s dodatkom, že to nebolo spontánne rozhodnutie, pretože chlpáča vraj plánovala dlhšiu dobu.

Tiež si s chovateľskou stanicou vyrokovala bonus. Keby chcela ísť raz ročne na dovolenku, môže im ho nechať na stráženie. "Viem, že tam bude v bezpečí a nebudú sa k nemu správať anonymne ako v nejakom psom hoteli," povedala Janů spokojne.
Podelí sa s kamarátkou

Petra navyše nebude jediná, komu pribudne kamarát. Mamičke jej maltezáčika sa totiž narodilo ešte jedno šteniatko a to si vezme jej kamarátka Veronika. "Dostane ho jej malá dcéra Adélka, ktorá si psíka veľmi priala. A pretože sa spoločne občas vídame, uvidia sa aj psí súrodenci, čo je skvelé. Tiež sa veľmi teším, keď sa tá malá biela gulička bude preháňať doma a na chalupe s hračkami , to bude veselo, " smeje sa speváčka, ktorá konečne nebude doma sama.

Už je to vonku. Monika Bagárová porodila dcéru
Monika Bagárová je konečne šťastnou mamičkou. Čítať ďalej
29 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič