Denný horoskop 30.05.2020
30 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Vaše vzťahy sa začínajú zlepšovať, takže by ste sa už nemali viac obávať konfrontácie s určitými ľuďmi. Dnes sa bude dariť obchodným transakciám. Skúste kontaktovať príbuzných. Správy alebo informácie, ktoré dostanete, budú veľmi uspokojivé.




Blíženci

22.05- 21.06

Dnes môže byť ťažké prísť k peniazom, takže určite majte pripravený plán B. Domáce záležitosti môžu byť trochu labilné. Mali by ste si uvedomiť všetky skutočnosti pred tým ako vykonáte plánované kroky.




Rak

22.06 - 22.07

Partnerstvá alebo kontakty zo zahraničia sa môžu speňažiť. Dajte si záležať na Vašich cestovných plánoch - vyžadujú si starostlivosť. Prichádza Vaša šťastná fáza. Je lepšie nechať veci plynúť vlastným tempom, namiesto toho, aby ste sa snažili všetko kontrolovať.




Lev

23.07- 23.08

Starší človek v rodine  potrebuje Vašu starostlivosť a pozornosť. Ste očarujúci a presvedčiví a to Vám pomôže upokojiť túto situáciu. Dnes je ideálny čas na to aby ste zapracovali na otázkach dôvery.







Panna

24.08 - 23.09

Pravdepodobne sa dostanete do nového  romantického vzťahu. Interakcie s ľuďmi opačného pohlavia by mali byť dnes trochu napäté. Nájdite si čas na to aby ste nových spolupracovníkov alebo partnerov podrobnejšie preskúmali.




Váhy

24.09 - 23.10

Budete investovať svoj čas do príbuzných alebo rodičov. Otvorte svoje srdce a sledujte, ako sa vo Vašom živote rozvíja romantika. Čaké Vás skvelý deň s ľuďmi, na ktorých by ste chceli zapôsobiť.




Škorpión

24.10 - 22.11

Zarábajte peniaze pomocou svojej vynaliezavosti a tvorivého talentu. Investície do nehnuteľností by mohli byť pre Vás dobrou investíciou. Dávajte si pozor na problémy s vozidlami alebo komunikačnými zariadeniami




Strelec

23.11 - 21.12

Snažte sa dnes moc nenamáhať. Nedávajte potenciálnym partnerom šancu ak to s nimi nemyslíte vážne. Nesúďte partnerov alebo tých, s ktorými pracujete.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Vzťahy spadajú pod stredobod pozornosti.  Nerobte si starosti s tým, čo si ostatní myslia. Nenechávajte si veci na poslednú chvíľu, ale dotiahnite všetko do konca, pretože to zredukuje množstvo stresu.




Vodnár

21.01- 19.02

Dnešné udalosti prinášajú dôvod na úsmev. Cítite sa istejšie ohľadom toho, kam smerujete. Prijmite pozvánky na večierky a zhromaždenia, pretože Vám pomôžu stretnúť dôležitých ľudí a pomôžu Vám vytvoriť nové siete.




Ryby

20.02 - 20.03

V práci sa otvára nová možnosť, ktorá poskytne základ pre veľké potešenie v budúcnosti. Výlety a miesta, ktoré môžete navštíviť, Vám otvoria nové dvere. Hľadajte vzrušujúce nové veci v láske.




Baran

21.03 - 20.04

Prešli ste obdobím zmien a prichádza lepšia perspektíva. Nezasahujte do vecí iných ľudí, miesto toho buďte diplomatickí. Pamätajte diskrétnosť je lepšou súčasťou chrabrosti.




Zdroj horoskopov: www.deccanherald.com

Zdroj obrázkov: pixabay.com