Denný horoskop 29.05.2020
29 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Dnes budete ľahko komunikovať s ostatnými, dokonca aj s tými, s ktorými spolupracujete - tí budú ústretoví k akýmkoľvek nápadom, ktoré ste navrhli v súvislosti s vašou profesionálnou budúcnosťou. Tento trend pokračuje vo Vašom osobnom živote.




Blíženci

22.05- 21.06

Ste mimoriadne uvoľnení a fyzicky fit, uistite sa, že tento dobrý pocit bude pretrvávať aj do budúcna. Kým prevláda Vaša diplomatická stránka, vynaložte úsilie na odstránenie nedorozumení, či už doma alebo v práci.




Rak

22.06 - 22.07

Cítite sa naklonený prevziať vedenie vo svojich vzťahoch. Chcete ostatných informovať o možnostiach, ktoré vyplynú z Vašich nápadov. Pritom musíte počúvať názory ostatných a zvážiť aj ich želania. Po takejto tvorivej činnosti sa vydajte na pokojné miesto, aby ste premýšľali o tom, čo ste uviedli do pohybu.




Lev

23.07- 23.08

V každej situácii, v ktorej sa ocitnete, ľudia obdivujú Váš otvorený a spoločenský prístup. Vychádzate rovnako dobre s ľuďmi, s ktorými sa stretnete, či už v práci alebo v spoločnosti.







Panna

24.08 - 23.09

Presne hovoríte ľuďom, čo máte na mysli, a pozitívne reagujete na ich názory. Dnes je dobré zamyslieť sa nad tým, prečo je potrebné posilniť Vaše vzťahy a priviesť ich na novú úroveň. Výsledkom bude, že si budete vážiť tých, ktorým sa rozhodnete zveriť.




Váhy

24.09 - 23.10

Neváhajte už a niektoré z vašich divokých nápadov prineste na svetlo sveta. Napriek tomu, že niektoré z Vašich nápadov sú dosť výstredné, vylepšené tvorivé schopnosti Vám pomôžu ich dosiahnuť. Ste schopní prekonať svoju nerozhodnosť a môžete očakávať prekvapivú odpoveď.




Škorpión

24.10 - 22.11

Ste schopní porozumieť akejkoľvek situácii a ste schopní vykonávať akúkoľvek duševnú úlohu. Budete komunikovať bez problémov, takže  rokovania alebo iné  rozhovory sa ukážu ako bezproblémové. Taktiež zistíte, že Vaša úroveň zvedavosti je zvýšená a chcete získať čo najviac vedomostí.




Strelec

23.11 - 21.12

Dnes je veľká pravdepodobnosť. že k Vám prídu dobré správy, dary alebo pozvánky. Cítite sa dobre a príde k Vám ideálna príležitosť vyskúšať si oblasť, ktorá sa ukáže byť hodná Vášho času.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Vaše myšlienky sú jasnejšie ako obvykle, vaša myseľ je ostrá a pravdepodobne nebude rozptýlení vonkajšími vplyvmi. Starostlivo premýšľate o situáciách, dajte si ich do perspektívy, aby ste získali jasný obraz o tom, čo musíte urobiť a  aby ste dosiahli svoje ciele.




Vodnár

21.01- 19.02

Vašou mysľou pretekajú úžasné myšlienky a ľahko môžete sprostredkovať iným jasne formulované nápady. Rodina, priatelia alebo Váš partner môžu byť dnes nápomocní, pretože s nimi môžte všetky nápady slobodne prediskutovať




Ryby

20.02 - 20.03

Vaša schopnosť sústrediť sa a uvažovať o ostatných veciach je silná. Ľudia často vyhľadávajú Vaše rady kvôli jasnosti názorov. V každej situácii, ktorú máte vyriešiť, viete všetko konštruktívne zhodnoť a nakoniec ľahko vyriešiť.




Baran

21.03 - 20.04

Dnes sa Vám bude dariť v kolektíve. Dnes je to práve Vaše pracovné prostredie, ktoré Vás povzbudzuje. Využite tím s ktorým zvládnete prekonať náročné úlohy. Pomocou pozitívnej dynamiky skupiny urobte ďalší krok vpred.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz/horoscope

Zdroj obrázkov: pixabay.com