Denný horoskop 26.05.2020
26 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Pristupujete k ľuďom s optimizmom a budete radi, že ich vidíte. Vďaka svojej otvorenej a zhovorčivej nálade ste ideálnym diskusným partnerom. Priatelia sa k Vám obracajú o radu. Osobné vzťahy prekvitajú.




Blíženci

22.05- 21.06

Ste vynaliezaví a radi trávite čas zlepšovaním svojho vzhľadu tak ako sa len dá. Cítite láskavosť k tým, ktorí sú k Vám najbližšie. Necítite sa na nič príliš fyzicky náročné, ale dávate prednosť tráveniu času v príjemnom prostredí.




Rak

22.06 - 22.07

Spolupráca s ostatnými je ľahká a zdá sa, že bez námahy pracujete s tými, ktorí sú Vám blízki, najmä so ženami vo Vašom živote. Sústredíte sa na povzbudzovanie ostatných a trávte s nimi viac času.




Lev

23.07- 23.08

Napätie, ktoré si uvedomujete odchádza a je nahradené uvoľnenejšou a pokojnejšou atmosférou. Všetky pochybnosti sa vyriešia. Vráti sa pokojná atmosféra.







Panna

24.08 - 23.09

Ľudia vyhľadávajú Vašu spoločnosť a oceňujú Vašu dobrú náladu. Ľahko spoznáte nových ľudí. Rozhovory s nimi sa ukážu ako dôležité, hlavne keď sa na ne sústredíte.




Váhy

24.09 - 23.10

Vaša veselá nálada je nákazlivá a ideálna na spojenie s priateľmi alebo s najbližšími. Vyťažte maximum z toho, ako sa cítite. Radosť, ktorú prinesiete, je niečo, na čo môžete byť hrdí.




Škorpión

24.10 - 22.11

Navrhnite alebo rozvíjajte nové nápady, pretože väčšina Vašich záväzkov, dokonca aj tých, o ktorých si myslíte, že nebudú úspešné, sa nakoniec podaria lepšie, ako sa očakávalo.




Strelec

23.11 - 21.12

Cítite sa úplne v pohode a máte svoje emócie pod kontrolou. Otvorene konfrontujte osobné problémy a vyriešite tak nevyriešené problémy.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Vaša schopnosť vcítiť sa a byť citliví na potreby druhých, prináša ovocie nielen vo Vašom osobnom živote, ale aj v rodinných vzťahoch. Pri plánovaní najbližšieho výletu alebo špeciálneho nákupu nezabudnite na svoje vlastné potreby.




Vodnár

21.01- 19.02

Nebuďte prekvapení, ak Váš partner Vás zahŕňa komplimentami bez zjavného dôvodu. Ak ste slobodní; získate omnoho viac pozornosti, ako zvyčajne očakávate. Iní Vás považujú za pútavejších a lákavejších ako kedykoľvek predtým




Ryby

20.02 - 20.03

Ľudia Vás chvália a obdivujú. Váš nadšený a optimistický prístup prináša uznanie. S istotou spravujete všetko bez námahy. Konverzácie, ktoré ste plánovali získali podporu a pomohli vyriešiť všetky problémy. Zostaňte optimistickí a dlhodobo udržujte svoju dynamiku.




Baran

21.03 - 20.04

Ste takí šťastní a sebavedomí, že k Vám ostatní prídu aby Vás požiadali o pomoc alebo radu. Pretože máte pocit, že môžete robiť čokoľvek, prijímate všetky druhy problémov a požiadaviek. Usmievajúce sa tváre a poďakovanie od ostatných sú Vašou najväčšou odmenou.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz/horoscope

Zdroj obrázkov: pixabay.com