Medveď napadol muža a prenasledoval autá v uliciach mesta (VIDEO)
23 | 05 | 2020 I Ján Malinič

K bizarnej situácii priameho stretu s medveďom došlo počas noci priamo v uliciach mesta. 


Ak si stále myslíte, že ruské mestá sú plné medveďov, ktorí voľne chodia po uliciach a útočia na ľudí, pravdepodobne sa nebudete mýliť. Aspoň presne to dokumentujú zábery z jedného z ruských miest, ktoré zverejnila spravodajská stanica RT.

https://cdnv.rt.com/files/2020.05/5ec3911985f540697d02e259.mp4

K bizarnej situácii došlo počas noci v meste Jaroslavľ v centrálnom Rusku, asi 260 km od Moskvy. Dospelý medveď sa vybral do ulíc kde sa stretol s miestnymi obyvateľmi. Zachytávajú to aj zábery priemyselných kamier. Muž zbadal medveďa a snažil sa zviera natočiť na telefón. Medveď však zrejme nemal náladu na filmovanie a tak chodca napadol.



Potom pokračoval v potulkách po uliciach, prenasledoval autá a počas toho ho jeden vodič nafilmoval.

https://youtu.be/SDMqiTxNMcY

Úrady boli čoskoro upovedomené niekoľkými svedkami o medveďových výčinoch, ale zvieraťu sa podarilo uniknúť z mesta skôr, ako ho chytili. Zábery medveďa sa rýchlo stali virálnymi na ruskojazyčných stránkach internetu.

https://youtu.be/eSM9-jRK_1E

Väčšina obyvateľov uviedla, že podobný incident vo svojom meste videli po prvýkrát. Iní však tvrdili, že na tom nie je vôbec nič prekvapivé, ukazovali prstami na erb mesta, ktorý v sebe nesie obraz medveďa… ovládajúceho bojovú sekeru.

Erb mesta Jaroslavľ


Našťastie tento nespokojný medveď zrejme nechal takéto mýtické vybavenie v lese.

Invázia UFO? Na oblohe sa objavil letiaci ohnivý objekt (VIDEÁ)
Záchranári boli zaplavení hláseniami o možnej havárii lietadla. Ukázalo sa však, že žiadne lietadlo nehavarovalo. Išlo o naozaj o neidentifikovaný lietajúci objekt? Píše spravodajský portál RT. Čítať ďalej
23 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič