Autobus jazdil v uliciach aj napriek tomu, že mu horel motor (VIDEO+FOTO)
20 | 05 | 2020 I Marek Molnár

To, že cestovanie verejnou dopravou môže byť dosť nebezpečné, dokazuje aj najnovšie šialené video z Ruska, keď prázdny autobus prechádzal ulicami aj napriek tomu, že mu horel motor, informuje portál RT.


Neplánovaná ohnivá show sa odohrala v Petrohrade v pondelok. Horiaci autobus bol zachytený na kamere, keď odbočil doprava a zamieril na most.



Vozidlo sa nakoniec zastavilo na moste a jeho vodič sa statočne snažil zachrániť autobus z úplného spálenia. Ostatní motoristi sa ponáhľali, aby mu pomohli, pričom vytiahli hasiace prístroje a začali hasiť, ako ukazuje ďalšie video zo scény. Našťastie vo vnútri neboli žiadni cestujúci.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=aX6Z--MpZdw&feature=emb_title

Aj keď motoristi na uhasenie autobusu použili tucet hasiacich prístrojov, sami nedokázali požiar prekonať. Na scénu dorazili dve hasičské vozidlá, ktoré nakoniec plamene uhasili.

Počas incidentu nebol nikto zranený. Motor autobusu bol poškodený a zostáva nejasné, či vozidlo niekedy znova vyrazí na cestu.

Tragédia v kapele Iron Maiden: Fanúšikovia smútia kvôli spevákovi!
Fanúšikovia kapely Iron Maiden sa od frontmana formácie dozvedeli veľmi smutnú správu. V rodine Bruce Dickinsona došlo k veľkej tragédii. Spevákovi zomrela manželka Paddy, píše český Star24. Čítať ďalej
19 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič