Denný horoskop 18.05.2020
18 | 05 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Obzvlášť dobre komunikujete s ľuďmi vo Vašom okolí. Prezentujete plány so vzrušením, čím dokážete prilákať nadšených sledovateľov. Začínate znova veriť ľuďom a  prijímate podporu, ktorú Vám ponúkajú.




Blíženci

22.05- 21.06

Máte hlad po informáciách, ktoré Vám pomôžu získať lepšie vedomosti a zlepšia Vaše schopnosti. Snažte sa  nielen o to aby ste čo najviac informácii absorbovali, ale všetko čo ste sa naučili aj uveďte do praxe.




Rak

22.06 - 22.07

Pokúste sa objasniť nedorozumenia alebo rozdielne názory, skôr ako sa premenia na reálne problémy, ktoré spôsobia zbytočné narušenie Vašich vzťahov, či už na pracovnej alebo osobnej úrovni.




Lev

23.07- 23.08

Pokúste sa naučiť niečo nové. Všetci ľudia, ktorých stretnete, zostanú pravdepodobne dobrými priateľmi. Zlepšenie Vašej fyzickej pohody má pozitívny vplyv na to ako sa cítite. Vykladajte úsilie na to aby ste sa udržali v dobrom zdravotnom stave a venujte pozornosť svojej strave.







Panna

24.08 - 23.09

Ste plní energie, vďaka čomu môžete zvládnuť akékoľvek problémy. Vaše jasné myslenie Vám pomôže úspešne ukončiť určitú situáciu. Dokonca vyriešite problémy vo svojom osobnom živote.




Váhy

24.09 - 23.10

Pozitívny nový prístup a tvrdá práca Vám umožňujú predstaviť nové nápady Vášmu pracovnému prostrediu. Sebaovládanie a porozumenie ľudskej prirodzenosti, vám umožňuje byť efektívni a sebaistí pri odhaľovaní svojich skutočných emócií.




Škorpión

24.10 - 22.11

Z okolnosti vyplýva, že v prípade akýchkoľvek konfliktov sa musíte ponúknuť ako mediátor. Vďaka Vášmu pokoju a triezvemu nadhľadu ste ideálnym človekom na zmiernenie napätých situácií. Použite svoju sebakontrolu pri riešení svojich vzťahov a venujte osobitnú pozornosť blízkym, ktorých ste možno zanedbali.




Strelec

23.11 - 21.12

Dokážete sa predať. Budete odvážnejší a prispôsobivejší, dokonca si budete rozvíjať nové zručnosti. Ak ste predtým nespolupracovali s ostatnými, ponúknite podporu a podeľte sa o svoje skúsenosti.








Kozorožec

22.12 - 20.01

Ste sebaistí a robíte to, čo chcete. Ostatní ľudia Vám spríjemňujú život tým, že sú mimoriadne nápomocní a ľahko prístupní. S Vašou novonájdenou energiou dokážete splniť všetko, čo chcete. Nezabudnite však zvážiť, kde sa chcete v budúcnosti nachádzať.




Vodnár

21.01- 19.02

Spoliehajte sa na zdravý rozum a prevezmite kontrolu nad svojím rozhodovaním. Zvažujete kroky, ktoré sú pre Vás najvhodnejšie. Pri skúmaní problematiky zistíte, že skutočné fakty alebo čísla zakrývajú viac, ako odhaľujú.




Ryby

20.02 - 20.03

Cítite sa vyrovnane a uvoľnene. Vaša dobrá nálada je nákazlivá a neexistuje nič, čo by Vás mohlo v tomto pocite obmedziť. Oslovte ostatných a rozvíjajte svoje priateľstvá. Použite túto náladu na posilnenie existujúcich vzťahov alebo ako dôvod na to, aby ste sa dostali späť do kontaktu s ľuďmi, ktorých ste zanedbali.




Baran

21.03 - 20.04

Ste veľmi v pohode a vyvolávate dojem, že ste stabilnou osobnosťou. Váš citlivý prístup vedie k tomu, že ľudia sú k Vám otvorení. Mali by ste uskutočnili návštevy ktoré už dlhšie plánujete.




Zdroj horoskopov: home.nzcity.co.nz

Zdroj obrázkov: pixabay.com