ŠOKUJÚCE: Turecký futbalista zavraždil svojho 5-ročného syna
13 | 05 | 2020 I Jaroslav Fabok

Cevher Toktas, ktorý pôsobí ako obranca v tureckom futbalovom klube Bursa Yildirim Spor, mal v nemocnici udusiť svojho päťročného syna Kasima. Polícii sa priznal po jedenástich dňoch od jeho smrti.


Turecký futbalista mal zabíjať údajne z dôvodu, že svojho syna nemiloval. S odvolaním sa na miestne zdroje  o incidente informuje portál Šport.sk.


Tridsaťdvaročný futbalista najskôr zobral svojho syna, ktorý mal vysoké horúčky a problémy s dýchaním, do nemocnice Dortcelik v Burse 23. apríla. Kvôli podozreniu na ochorenie COVID-19 lekári najskôr oboch poslali do domácej karantény.


Toktas ešte v ten istý deň zavolal kvôli problémom svojho syna o pomoc a chlapec bol následne prevezený na jednotku intenzívnej starostlivosti. O necelé dve hodiny na to Kasim v detskej nemocnici zomrel. Lekári jeho smrť najskôr pripisovali koronavírusu a pokladali úmrtie za prirodzené.


Madonna, U2, Lady Gaga či Mike Tyson majú veľký problém
Hekeri získali osobné informácie a zmluvy s klientmi významnej právnickej kancelárie, ktorú využívajú mnohé celebrity. Čítať ďalej
12 | 05 | 2020 | SITA

Vyjadreniam lekárov dôveroval aj zvyšok Toktasovej rodiny a chlapca s tým, že príčinou jeho úmrtia bol skutočne koronavírus, na druhý deň pochovali. Podľa webu Šport.sk sa však turecký futbalista po desiatich dňoch od pohrebu svojho syna údajne prišiel priznať k jeho vražde na políciu. Vyšetrovateľom oznámil, že syna udusil vankúšom v nemocničnej izbe po tom, ako v nej zostali sami.


„Pritlačil som vankúš na môjho syna, keď ležal na chrbte. Pätnásť minút som ho pevne pritláčal bez toho, aby som ho zdvihol. Môj syn so mnou počas toho zápasil,” vyhlásil pre médiá Toktas. Po tom, ako sa chlapec prestal hýbať, mal začať kričať o pomoc.


Pred policajtmi následne vypovedal, že nemá žiadne psychické problémy a ako dôvod vraždy uviedol, že svojho syna nemiloval už od chvíle, kedy sa narodil. Futbalistovi tak v prípade dokázania viny hrozí doživotný trest odňatia slobody. 


Trump zahájil útok na Obamu ako na najväčšieho politického zločinca
Prezident Donald Trump začal útok na svojho predchodcu Baracka Obamu. Požaduje rýchle vyšetrovanie jeho činnosti, ale u republikánskych senátorov s touto ideou nepochodil, informuje portál Novinky.cz. Čítať ďalej
12 | 05 | 2020 | Timotej Dudka