Wiliamov syn princ Louis oslávil druhé narodeniny maľovaním dúhových obrázkov
23 | 04 | 2020 I TASR

Vojvoda a vojvodkyňa svoje deti vyučujú počas tzv. lockdownu doma, prezradila pre stanicu BBC tento týždeň Catherine.


Britský princ William a jeho manželka Catherine zverejnili nové fotografie svojho mladšieho syna, princa Louisa, pri príležitosti jeho druhých narodenín, ktoré oslavuje vo štvrtok. Informovala o tom tlačová agentúra Reuters.

Na záberoch je Louis, ako maľuje farebné obrázky dúhy, ktorá sa stala pre Britániu v časoch koronavírusovej krízy symbolom nádeje. Louis, tretie dieťa vojvodu a vojvodkyne z Cambridgea, má dlane pokryté farbou, vytvárajúc dúhový výkres, aký v uplynulom čase deti v celej krajine maľujú a umiestňujú do okien svojich domov.

Hanychová prekypuje blahom: Prehovorila o rozdelení majetku!
Hoci Agáta a Jakub Prachař už spolu nejaký ten piatok nežijú, nie sú stále rozvedení. Kvôli nariadenej karanténe nefungujú súdy a právnici musia čakať. Modelka už má však teraz jasno v tom, aké zmeny v jej živote nastanú, píše... Čítať ďalej
22 | 04 | 2020 | Dominik Simon


Všetky zábery mladého princa nasnímala jeho matka Catherine v ich rodinnom sídle na východe Anglicka, kde kráľovská rodina trávi čas počas karantény, uviedol vo vyhlásení Kensingtonský palác. Louis, piaty v nástupníckej línii na britský trón, má šesťročného brata Georgea a štvorročnú sestru Charlotte. Rodina v marci zverejnila video, na ktorom deti vyjadrujú vďaku britským zdravotníckym pracovníkom. Vojvoda a vojvodkyňa svoje deti vyučujú počas tzv. lockdownu doma, prezradila pre stanicu BBC tento týždeň Catherine.

Catherine, vášnivá fotografka a patrónka Kráľovskej fotografickej spoločnosti (RPS), pravidelne zverejňuje oficiálne zábery svojich potomkov pri príležitosti ich narodenín. Princ Louis Arthur Charles z Cambridgea sa narodil 23. apríla 2018 v londýnskej nemocnici. Pokrstil ho až o 11 týždňov neskôr cantenburský arcibiskup Justin Welby v kráľovskej kaplnke Paláca sv. Jakuba. Pred dvoma dňami oslávila svoje 94. narodeniny Louisova prastará matka, britská kráľovná Alžbeta II.

Utrpenie V. Brodského: neodpustiteľná zrada zo strany Brejchovej!
Jana Brejchová patrila medzi najzvodnejšie české herečky. V jej živote sa objavilo hneď niekoľko lások, jednou z nich bol aj Vlastimil Brodský. Manželstvo im vydržalo 18 rokov a rozpadlo sa potom, ako sa odhalil vzťah herečky s Jaromírom Hanzlíkom,... Čítať ďalej
22 | 04 | 2020 | Dominik Simon