Utrpenie V. Brodského: neodpustiteľná zrada zo strany Brejchovej!
22 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Jana Brejchová patrila medzi najzvodnejšie české herečky. V jej živote sa objavilo hneď niekoľko lások, jednou z nich bol aj Vlastimil Brodský. Manželstvo im vydržalo 18 rokov a rozpadlo sa potom, ako sa odhalil vzťah herečky s Jaromírom Hanzlíkom, píše Ahaonline.cz.


Herečka v profesijnom živote oslavovala jeden úspech za druhým, v osobnom živote však všetko nebolo ideálne. Prvé manželstvo s Milošom Formanom sa rozpadlo po tom, čo sa zoznámila s Brodským.

Svadba sa konala v roku 1964 a o štyri roky neskôr sa im narodila dcéra Tereza. S Brodským vytvorili dosť netypický pár, ktorému ľudia nedávali veľké šance. Provokovali osud a vzali sa v piatok trinásteho, presne o trinástej hodine a s trinástimi hosťami pri svadobnom stole.

Smútok ho úplne dusí: Vdovec po speváčke Pilarovej a jeho život bez Evy
Smútok nehojí ani čas. Janovi Kolomazníkovi (67) chýba jeho žena Eva Pilarová († 80) na každom kroku. "Bola to veľmi smutná Veľká noc. Mávali sme vyprážané kurča so zemiakovým šalátom. Tento rok som nevaril, samému by mi ani nechutilo," priznal... Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Dominik Simon


Provokácia sa mladému páru vypomstila a do života Brejchovej vstúpil iný muž. Herečku okúzlil Hanzlík, kolega a kamarát Brodského.

"Ten sa do najväčšej sexbomby českého filmu zamiloval bez ohľadu na to, že s Brodskými zdieľal šatňu a že boli kamaráti. Hanzlík sa dokonca nasťahoval do bytu k Brodským. Trávil u nich dlhé večery, počas ktorých bol Vlastimil úplne na vedľajšej kolaji," píše podľa webu Šíp v knihe Herecké manželstvá. Podivný milostný trojuholník Brodský nakoniec opustil a v roku 1980 prebehol rozvod.

Lenže ani s Hanzlíkom to nakoniec nebola žiadna výhra. Podľa ich spoločného známeho, režiséra Vladimíra Drhu, bol ich vzťah ako na horskej dráhe. Dôsledky stretu dvoch nekompromisných pováh si potom odnášala hlavne známa herečka. Z toho plynuli konflikty v osobnom i profesionálnom živote.

Desivá minulosť! Toto je vraj pravý dôvod, prečo Bartošová spáchala samovraždu
Tento rok to bude už šesť rokov, čo medzi nami nie je speváčka Iveta Bartošová (✝48). Po veľkých psychických problémoch a bojom s návykovými látkami sa v roku 2014 rozhodla ukončiť svoj život na koľajisku. Informuje ahaonline.cz... Čítať ďalej
11 | 04 | 2020 | Dominik Simon