Na hraniciach s Českom sa pokúsil policajtom uniknúť vodič na ukradnutom aute
19 | 04 | 2020 I TASR

Policajnej hliadka na hranici s Českou republikou sa na priechode vo Svrčinovci pokúsil uniknúť 42-ročný vodič z Liptovského Hrádku.


Jazdil na ukradnutom automobile a zrejme aj pod vplyvom návykových látok. Polícia ho chytila a umiestnila do karanténneho zariadenia.

Ako informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová, vodič pri ceste z Českej republiky na Slovensko nerešpektoval znamenie policajnej hliadky na zastavenie a unikal smerom do Svrčinovca. Policajti ho začali prenasledovať, vodič napokon odstavil automobil pri krajnici.

„V automobile sa chcel zamknúť, nereagoval na výzvy policajtov, preto ho s použitím donucovacích prostriedkov policajti vytiahli z automobilu. Policajti zistili, že automobil bol ukradnutý v Českej republike. Keďže muž javil známky požitia návykových látok, podrobil sa odberu biologického materiálu,“ doplnila Balogová s tým, že slovenská polícia na prípade spolupracuje s kolegami z Českej republiky.

Voľby do NR SR by vyhralo OĽaNO, na druhom mieste by skončil Smer-SD
Ak by sa voľby do Národnej rady SR konali v polovici apríla, zvíťazilo by hnutie OĽaNO so ziskom 24,4 percenta hlasov. Na druhom mieste by skončil Smer-SD, ktorý by volilo 21,8 percenta respondentov. Čítať ďalej
19 | 04 | 2020 | TASR