Tri znamenia zverokruhu, ktoré sú ohrozené koronavírusom najmenej
18 | 04 | 2020 I Imrich Kovačič

Podľa známeho astrológa majú tri znamenia zverokruhu najmenšiu šancu nákazy nebezpečnej infekcie.


Infikovanie koronavírusom takmer vôbec neohrozuje tri znamenia zverokruhu. Túto astrologickú predpoveď priniesol portál Clutch.ua . Odborník na astrológiu tvrdí, že nebezpečná infekcia pravdepodobne obíde znamenia Raka, Kozorožca a Strelca.
Rak

Toto znamenie zverokruhu má vynikajúce zdravie, monitoruje stav svojho tela a vopred prijíma preventívne opatrenia. Väčšina rakov nie je náchylná na zlé návyky a nezdravú stravu. Preto majú dostatok sily, aby odolali koronavírusu. Nie je dokonca ani potrebné, aby sme toto znamenie potrebovali príliš direktívne chrániť. Raci sa totiž pred infekciou bezpečne schovajú sami. Je im to vlastné, tvrdí astrológ.
Kozorožec

Koronavírus bude obchádzať aj ľudí narodených v znamení Kozorožca. Jedná sa totiž o veľmi opatrné znamenie zverokruhu, ktoré preferuje prevenciu pred akýmikoľvek problémami. Kozorožec nebude ohrozovať seba samého a už vôbec nie svojich blízkych. Šanca na vyhnutie sa infekcii Kozorožcami zvyšuje aj ich dobré zdravie. Toto znamenie takmer vôbec nie je ovplyvnené zlozvykmi, ktoré mu znižujú imunitu.
Strelec

Strelec sa môže pochváliť dobrou imunitou aj zdravím. Okrem toho je ich nervový systém v poriadku. Nepanikária a nie sú náchylní na stres. To im umožňuje úspešne odolávať chorobám. Okrem toho majú Strelci v živote šťastie. S najväčšou pravdepodobnosťou budú schopní prežiť karanténu bez dobrodružstva a nebudú musieť ísť do nemocnice.

Laureát Nobelovej ceny je presvedčený, že CoViD-19 bol vytvorený v laboratóriu
Vírus SARS-CoV-2, ktorý spôsobuje ochorenie CoViD-19, bol pravdepodobne umelo vyrobený v laboratóriu. Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Imrich Kovačič