Smútok ho úplne dusí: Vdovec po speváčke Pilarovej a jeho život bez Evy
18 | 04 | 2020 I Dominik Simon

Smútok nehojí ani čas. Janovi Kolomazníkovi (67) chýba jeho žena Eva Pilarová († 80) na každom kroku. "Bola to veľmi smutná Veľká noc. Mávali sme vyprážané kurča so zemiakovým šalátom. Tento rok som nevaril, samému by mi ani nechutilo," priznal bývalý tanečník pre denník Aha!.


Bol so svojou milovanou manželkou až do poslednej chvíle. Keď 14. marca ráno v Domove svätého Karla Boromejského vydýchla naposledy, držal ju v náručí. Trávil s ňou každý deň, aj keď bola ešte v nemocnici, mohol sa teda rozlúčiť a pripraviť sa na následnú samotu. To samozrejme nie je jednoduché, ak je to vôbec možné.

"Myslel som, že jej odchod zvládnem. Bola už na tom, chudinka, fyzicky veľmi zle. Ale smútok ma úplne dusí," zveril sa vdovec. Niet sa čomu čudovať, že sa cíti opustený, boli spolu 24 hodín denne. Bol speváčkinou pravou rukou, manažérom i oporou. Na všetko boli dvaja.

Priznanie Evy Pilarovej: Mrazivé slová o ústave
Eva Pilarová nemala ľahký život. Ju aj syna opustil manžel, mala problémy so zákonom a postihla ju zákerná rakovina. V posledných rokoch Evu sužovali aj úrazy a dalo by sa povedať, že úspešná speváčka mizne pred očami. Jej najväčšou záchranou je... Čítať ďalej
19 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


"Až teraz si uvedomujem, čo všetko sme spolu prežili. O to viac mi teraz chýba. Chýbajú mi jej vtipné komentáre, ktorými sa vedela preniesť cez problémy. Napríklad teraz nedávno sa mi pokazila práčka, Evička by to iste nejako zhodila, zasmiali by sme sa tomu," hovorí Kolomazník.

Navyše sa v súčasnosti ani nemôže stretnúť s priateľmi, aby sa trochu rozptýlil. Na spojenie so svetom mu zostáva len telefón. Urnu s popolom zosnulej lásky má doma a čaká, až bude možné jej usporiadať omšu na rozlúčku.

"Mám ju pri kresle, kde sedávam, ked' sledujem televíziu a rozprávam sa s ňou. Aspoň tak sme stále v spojení. Než sa zase stretneme tam hore," dodal vdovec.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/03/18/pohreb-evy-pilarovej-%e2%80%a0-80-gottova-prvykrat-na-verejnosti-od-pohrebu-manzela-karla/