Po slovnej hádke útočil Košičan nožom, hrozí mu väzenie až do 10 rokov
14 | 04 | 2020 I TASR

V košickej mestskej časti Ťahanovce útočil v nedeľu (12. 4.) muž kuchynským nožom. Po slovnej hádke v jednom z rodinných domoch napadol Košičana a spôsobil mu zranenia.


TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová s tým, že obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví 37-ročného Košičana, ktorý podľa doterajšieho vyšetrovania po predchádzajúcej slovnej hádke s kuchynským nožom napadol 22-ročného Košičana. Spôsobil mu bodnú a reznú ranu v oblasti ramien s preťatím artérie, svalov a žíl, čím poškodeného muža ohrozil na živote s prognózou pravdepodobných trvalých následkov,“ uviedla Mésarová.

Dodáva, že policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky podozrivého muža zadržali priamo na mieste udalosti. Polícia taktiež zaistila nôž, ktorým muž útočil. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby.

O väzbe pre „Hrobára“ z gangu sátorovcov rozhodne najvyšší súd vo štvrtok
Najvyšší súd SR bude vo štvrtok 16. apríla rozhodovať o väzbe pre Lehela H. spájaného s gangom sátorovcov. Čítať ďalej
14 | 04 | 2020 | TASR