Stav Borisa Johnsona sa zlepšil. Bol prepustený z jednotky intenzívnej starostlivosti
10 | 04 | 2020 I Marek Molnár

Britský premiér Boris Johnson opustil jednotku intenzívnej starostlivosti (JIS) v londýnskej nemocnici, kde bol v pondelok premiestnený po tom, ako sa jeho stav zhoršil. Informuje portál RT.


Hovorca britského premiéra Borisa Johsona vydal vo štvrtok vyhlásenie, v ktorom uviedol, že Johnson „sa večer presťahoval z intenzívnej starostlivosti späť do nemocničnej izby, kde bude počas počiatočnej fázy zotavovania dôkladne monitorovaný.“

Premiér bol „v mimoriadne dobrej nálade“, dodal hovorca vo vyhlásení. Johnson bol prijatý do nemocnice v nedeľu na základe rady svojho lekára, viac ako týždeň potom, čo mu bola diagnostikovaná choroba.

Britské zdravotnícke orgány včera oznámili 881 ďalších úmrtí na Covid-19, čo je pokles z rekordnej stredajšej hodnoty 983. Celkový počet obetí v krajine je takmer 8 000.

"Doslova uzavretí": Obyvatelia Indie, ktorí sú v karanténe, dostali na svoje domovy zámky
Miestne orgány v dvoch mestách v indickom štáte Madhjapradéš vynaložili veľké úsilie, aby zastavili šírenie koronavírusu, pričom doslova uzamkli ľudí v karanténe vo svojich domovoch a zároveň zabezpečili dodanie jedla a základných potrieb.... Čítať ďalej
10 | 04 | 2020 | Marek Molnár