Chyť ma, ak to dokážeš! Lekári naháňali muža v Rusku, ktorý bol podozrivý na Covid-19 (VIDEO)
09 | 04 | 2020 I Marek Molnár

Podozrivý muž na Covid-19 v ruskom meste Arzamas začal divokú naháňačku s lekármi potom, čo sa k nemu priblížila sanitka a situácia sa zmenila na akčný film. Informuje portál RT.


Bizarný incident, ktorý zdanlivo pripomína scénu z filmu o zombie, sa odohral v stredu, pričom zábery sa rýchlo rozšírili v rusky hovoriacej časti internetu. Krátky klip ukazuje, ako muža prenasledujú lekári, ktorí majú na sebe biele obleky pre biologické nebezpečenstvo.



Tento incident podnietil divoké domnienky, pričom väčšina ľudí špekulovala, že lekári prenasledovali človeka, ktorý bol pozitívny na Covid-19, a zároveň bol proti hospitalizácii. Očividne ohromení tým, ako ľahko bežec nechal prenasledovateľov za sebou, iní povedali, že je to miestny športovec, ktorý sa jednoducho nechce izolovať.

Starosta Arzamasu to však vyvrátil, keď vysvetlil, že utečenec bol v skutočnosti duševne chorým jedincom, ktorý bol podozrivý z toho, že má Covid-19, a pred prevozom do ústavnej starostlivosti musel byť testovaný ako preventívne opatrenie. Mali ho vziať do blízkej nemocnice na testy, ale zdá sa, že mal iné plány.

Krátke prenasledovanie skončilo tým, že muž bol chytený a odvezený do lekárskeho zariadenia. Výsledky jeho testu sa očakávajú v nedeľu.

Pri požiari Berlínskeho paláca sa zranila minimálne jedna osoba (VIDEO+FOTO)
Hasičské zbory boli rozmiestnené v centre Berlína po vypuknutí veľkého požiaru v novej budove Berlínskeho paláca, ktorá v súčasnosti prechádza rekonštrukčnými prácami. Minimálne jedna osoba bola zranená. Informuje portál RT. Čítať ďalej
08 | 04 | 2020 | Marek Molnár