Putin a Trump sa údajne dohodli o výmene Ukrajiny za Venezuelu
07 | 04 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Štátna ruská ropná spoločnosť Rosneft, ktorá vlastnila vo Venezuelských miestnych projektoch ťažby ropy a rafinácie podiely oznámila odchod z Venezuely. Informuje Veterans Today.


Takmer v rovnakom čase, ako prebehla táto transakcia, vysokí americkí predstavitelia „vyhlásili vojnu skorumpovanej venezuelskej vláde“. Pentagón vyslal v tom čase „lode, lietadlá, helikoptéry a lode pobrežnej stráže do Karibského mora“.

V skutočnosti však ide o „výmenu“. Americký prezident Donald Trump si „vezme“ Venezuelu a ruský prezident Vladimír Putin proti tomu už nezasiahne. Putin si však „na výmenu“ zoberie späť Ukrajinu a Trump proti tomu tiež nezasiahne.

Ide o informácie z nie príliš renomovaného informačného portálu, ktorý k tejto situácii ďalej uvádza, že podľa „Monroeovej doktríny“ by mala Venezuela patriť pod západnú pologuľu. Ukrajina by podľa týchto informácií mala byť pripojená späť k Rusku. Ukrajina bola kedysi súčasťou Kyjevskej Rusi, teda Ruskej ríše a bývalého Sovietskeho zväzu.
Ukrajina a Venezuela

Ukrajina a Venezuela majú prekvapivo veľa spoločného. Výmena Ukrajiny za Venezuelu je v istom zmysle výmena „Ukrajiny za Ukrajinu“.

Ukrajinskí Kozáci zohrali v dejinách Ukrajiny veľkú úlohu. A títo kozáci zohrali prekvapivo veľkú úlohu i v histórii Venezuely.

Možno je to prekvapivé, ale Venezuelu a niektoré ďalšie stredoamerické štáty založili potomkovia ukrajinských kozákov. V 17. storočí sa v Strednej Amerike darilo pirátstvu. Dnešná história ich volá „Záporožci“. Európski vládcovia si vtedy najali „záporožských“ kozákov, pretože boli veľmi dobrými bojovníkmi. V tom čase sa lode často plavili medzi Európou a Amerikou a kozáci boli preto ideálnou ochrankou.

Niektorí z „kozákov“ prišli do Ameriky a tam sa ďalej zaoberali pirátstvom. I preto vlajky Venezuely, Kolumbie a Barbadosu nesú ukrajinský pôvod. Vlajka Barbadosu ukazuje trojuholník, ktorý je v podstate erbom Ukrajiny.

Ukrajinská vlajka


Znak Ukrajiny


Vlajka Barbadosu


Vlajka Kolumbie


Vlajka Venezuely


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Caracas

Hlavným mestom Venezuely je „Caracas“. Pochádza z jazyka „Cossack“ (Kozácky jazyk, pozn. red.) a znamená „Black Cache“ alebo „Black Bag“ v preklade „čierne peniaze“.

„Piráti z Karibiku“ schovávali tento poklad na mieste „Black Cache“. V preklade „Caracas“. Názov Caracas je blízko názvu mesta „Čerkasov“. Meno „Caracas“ hovorí samo za seba. Sú to „čierne peniaze“.

Donald Trump obvinil orgány z „Caracasu“, že dostávali peniaze z obchodu s drogami a rozhdol sa intervenovať vo venezuele. Vladimír Putin sa zas siahol z Moskvy, pravdepodobne do Valdaja a do Moskvy momentálne prúdi množstvo vojenskej techniky.

Naviac sa v blízkosti Moskvy pripravuje obrovské množstvo palivového dreva určeného pre armádu. Toto video bolo natočené len nedávno:



To znamená, že úrady očakávajú výpadok elektrickej energie, komunikácií alebo plynu priamo v Moskve. Elektrinu, komunikácie a plyn je možné v Moskve ale odpojiť iba v prípade veľkej vojny alebo planetárnej katastrofy, napríklad pri páde veľkého asteroidu na Zemi. Armáda potom použije toto palivové drevo na vykurovanie a varenie pre vlastné potreby, ale aj pre potreby obyvateľstva.

Keď sa v Rusku zavedie stanné právo, armáda už bude mať všetko potrebné nachystané.