Opitý muž bez rúška pľuval po ľuďoch v Prahe
31 | 03 | 2020 I Slávka Cigáňová

Nemiestne správanie cudzinca musela krotiť hliadka strážnikov v Prahe. Muž tvrdil, že má žltačku. Správu zverejnil web novinky.cz. 


Políciu privolali okoloidúci, ktorí tvrdili, že je tam skupinka opitých ľudí bez rúšok. Jeden z nich mal pľuvať na ľudí. "Na zastávke sa po príchode strážnikov nachádzal už len muž, ktorý nechcel s hliadkou spolupracovať. Oznamovateľ, ktorý na jeho chovanie upozornil, strážnikom ukázal na mobile videozáznam s tým, čo predchádzalo ich príchodu,“ uviedla policajná hovor Irena Seifertová.

Tridsaťsedem ročný cudzinec predložil doklady a následne zdvihol ruku na jedného ze strážnikov. „Nesiahaj na mňa, máš koronavírus,“ zakričal.





Strážníci preto zakročili a muža spútali. Následne privolali na miesto políciu, pretože muž bol podozrivý zo šírenia nákazlivej choroby. Nenosenie rúška strážnici oznámili hygienikom, ktorí ho budú posudzovať v správnom riadení.


Soros hrozí Zuckerbergovi, že bude vyhodený z Facebooku
Miliardár George Soros vyzval na odvolanie generálneho riaditeľa Facebooku Marka Zuckerberga a prevádzkovej riaditeľky, pričom ich taktiež obvinil zo snahy „maximalizovať zisky“ bez ohľadu na následky. Informuje portál RT. Čítať ďalej
30 | 03 | 2020 | Marek Molnár