Denný horoskop 31.03.2020
31 | 03 | 2020 I Mário Martinka



Baran

21.03- 20.04

Saturn chce dnes zmariť vašu motiváciu a úroveň energie. Takže sa budete cítiť ako auto, ktoré sa snaží pridávať, ale má zatiahnutú ručnú brzdou! S dostatkom trpezlivosti a vytrvalosti sa však nakoniec rozbehnete.




Býk

21.04- 21.05

Očakávajte, že zažijete kolísavé nálady, ale nie je to nič, čo by ste nedokázali zvládnuť. Čím viac sa spojíte so svojími blízkymi, tým lepší bude deň. Ale nezaťažujte sa maličkosťami.




Blíženci

22.05- 21.06

Váš zvyčajný šarm dnes nebude fungovať na Vaších priateľov a rodinu, bez ohľadu na to, ako veľmi sa budete snažiť. Najlepšie by bolo vyhrnúť si rukávy a robiť úlohy, ktoré je potrebné urobiť ... bez sťažovania sa!




Rak

22.06 - 23.07

Vaša obvyklá rutina dnes nebude fungovať tak hladko ako obvykle. Očakávajte nepríjemné oneskorenia a prerušenia, pretože Saturn zvyšuje nezdar na vysokú úroveň. Najlepším prístupom je upokojiť sa, uvoľniť sa a znova naštartovať.







Lev

24.07- 23.08

Komunikácia s blízkym bude dnes náročná. Čím viac práce vložíte do problematického vzťahu, tým lepší bude výsledok. Neočakávajte však okamžité výsledky. Musíte byť trpezliví.




Panna

24.08 - 23.09

Dnes vás bude frustrovať veľa vecí. Pokúste sa neodpovedať s kritikou. Namiesto toho nájdite vhodné spôsoby, ako vylúčiť zo seba frustrovanú energiu prostredníctvom intenzívnej fyzickej aktivity.




Váhy

24.09 - 23.10

Bude to deň, ktorý sa bude zastavovať a znovuzačínať, pretože dnes postupujete o jeden krok vpred a potom o dva kroky späť. Buďte trpezliví. Ak máte dlhodobé cieľe, budete v nich postupne napredovať.




Škorpión

24.10 - 23.11

Dnes zamerajte svoju pozornosť Škorpióna na zložitý domáci problém. Posnažte sa vylepšiť náladu blízkeho priateľa alebo člena rodiny, ktorý sa cíti pesimisticky alebo zlomene.








Strelec

23.11 - 22.12

V sociálnych situáciách buďte veľmi opatrný a to ako v miestnej komunite tak aj online. Vaše komentáre by mohli byť vytrhnté z kontextu, preto si dôkladne premyslite, než poviete alebo pošlete niečo kontroverzné.




Kozorožec

22.12 - 21.01

Nezavrhujte dnes finančné záležitosti. Sústreďte sa na detajl a doprajte si čas na výskum, revidovanie a opakovanie. Milovaní ocenia vašu trpezlivosť a náležitú starostlivosť.




Vodnár

21.01- 19.02

Ľudia budú dnes veľmi rezervovaní. A s Jupiterom a Plutom vo vašej zóne osamelosti je čas na hlbokú sebareflexiu. Vaše motto dnešného Vám prináša skvelý Eric Clapton. „Páči sa mi samota. Páči sa mi tichý život.“




Ryby

20.02 - 20.03

Nech už robíte čokoľvek - či už ide o povinnosti v domácnosti, štúdium, prácu alebo prácu na dobrovoľníckej pozícii - očakávajte, že veľa úloh bude trvať dvakrát dlhšie ako obvykle. Takže opatrne a buďte trpezlivý !




Zdroj horoskopov: nzherald.co.nz

Zdroj obrázkov: pixabay.com