Popová princezná sa stala komunistkou! Britney Spears žiada o prerozdelenie bohatstva v dôsledku pandémie
26 | 03 | 2020 I Timotej Dudka

Nepredstaviteľné sa stalo skutočnosťou. Britney Spears, popová hviezda, ktorá pochádza z republikánskeho srdca Ameriky, sa stala komunistkou, informuje portál RT.


Veľa ľudí odsudzuje speváčku za jej nedávne aktivity na sociálnych sieťach. Britney uverejnila príspevok cez svoj účet na sociálnej sieti Instagram, v ktorom vyzvala všetkých svojich 23,7 miliónov sledovateľov, aby „prerozdelili svoje bohatstvá, kým sa ľudstvo ocitne v úplne kritickom stave“. 38-ročná popová hviezda, o ktorej sa predpokladá, že vlastní majetok v hodnote 60 miliónov dolárov, zdieľala slová spisovateľa Mimiho Zhua.

Vzhľadom na krízu, v ktorej sa momentálne ľudstvo nachádza, je slová znejú ako z úst samotného kráľa komunizmu, Fidela Castra. Britney, narodená v americkej sociálne konzervatívnej a cirkevnej rodine, je veľmi uznávaná pre svoju schopnosť prejavu, ale jej názory na politiku, sociálne systémy alebo na čokoľvek podobné ešte nikdy neboli brané „vážne“.

Buckinghamský palác v panike! Princ Charles ma koronavírus
Následník britského trónu princ Charles bol pozitívne testovaný na koronavírus. S odvolaním sa na oficiálne vyhlásenie to uvádzajú britské médiá. Jeho manželka, vojvodkyňa z Cornwallu, tiež podstúpila test, výsledok bol ale... Čítať ďalej
25 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


Britney bola (a doteraz často je) zosmiešňovaná za to, že sa dala úplne ostrihať, za útočenie na novinárov dáždnikom a svoje manželstvo, ktoré trvalo necelých 55 hodín. Z týchto dôvodov teda nebola nikdy typom celebrity, ktorej názory by politici mali záujem počúvať. Napriek tomu to Britney jednoducho ignoruje a začala sama bojovať a presadzovať komunistické ideály.

Kuba momentálne nie je v žiadnom prípade mocnou krajinou a to vďaka ekonomickým dopadom, ktoré ju zasiahli po mnohých rokoch viery obyvateľov vo svojho bývalého vodcu Fidela Castra. Krajina je stále pod americkými sankciami a jej súčasným vládcom je Fidelov brat Raul.

Priemerné platy sa pohybujú okolo 30 dolárov mesačne. Obyvatelia sa snažia prežiť z minimálnych platov a materiálne hodnoty pre nich predstavujú niečo, čo si nedokážu zaobstarať. Čím však krajina disponuje, je nesmierne silná etika samostatnosti a prístupu k vzdelaniu. Kuba je teda krajinou, ktorá sa môže chváliť výnimočným lekárskym systémom.

Tajomstvá HIV pozitívneho Charlieho Sheena: zvrhlé transsexuálne orgie
Na svetlo sveta vyšla d'alšia šokujúca skutočnosť, o ktorej nemala mať verejnosť ani tušenia. A len podporuje povesť najväčsieho zvrhíka Hollywoodu. Píše portál šíp.cz . Čítať ďalej
25 | 03 | 2020 | Dominik Simon


Zatiaľ čo sa mnoho krajín zmieta v kríze alebo sa snaží pomôcť svojim obyvateľom, Kuba v skutočnosti vysiela lekárov do celého sveta, aby pomohla ostatným. Lekárska podpora zavítala aj do najviac postihnutého národa Európy, Talianska, ako aj do Venezuely, Nikaraguy, Jamajky, Surinamu a Grenady. Celkovo sa lekári z Kuby nachádzajú v 59 rôznych štátoch.

Podľa slov popovej speváčky „má Kuba, ako aj komunizmus správny prístup v súčasnej globálnej kríze a všetci by sme o nich mali dlho a tvrdo premýšľať, skôr ako ich odmietneme, pretože nechceme čeliť faktom“.

Reakcie na jej nové presadzovanie komunistických ideálov sa stretlo najmä so skepticizmom.

Ako vás môžu okuliare zachrániť pred koronavírusom?
Ako sa ukázalo, nosenie okuliarov, či už slnečných alebo dioptrických, vám môže pomôcť zabrániť tomu, aby ste sa nakazili stále viac šíriacim sa vírusom Covid-19. Ako je to možné? Čítať ďalej
24 | 03 | 2020 | Timotej Dudka