Tajomstvá HIV pozitívneho Charlieho Sheena: zvrhlé transsexuálne orgie
25 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Na svetlo sveta vyšla d'alšia šokujúca skutočnosť, o ktorej nemala mať verejnosť ani tušenia. A len podporuje povesť najväčsieho zvrhíka Hollywoodu. Píše portál šíp.cz .


Patril k najvýznamnejším bavičom posledných 30 rokov, dnes je však označovaný ako vyhasnutá hviezda, ktorá doplatila na svoj divoký životný štýl.

Charlie Sheen, alebo strýko Charlie ako ho poznáme z legendárneho seríalu Dva a pol chlapa, dnes nemá ani na jedlo, ani na svoju drahú rezidenciu. Skončil na ulici a márne sa snaží postaviť na vlastné nohy.

Kedysi dávno, dlho predtým, než ho posadol démonom alkoholu, bol herec oceňovaný na 125 miliónov dolárov.

Tie časy sú bohužiaľ pre Charlieho Sheena už iba spomienkami. Charlie sa starých zvyklostí len nerád vzdáva. Kokaín a alkohol sú dve veci ktoré hercovi rozhodne niesú neznáme.

Dve najväčšie životné lásky, ktoré sa dá len ťažko opustiť, hlavne keď vám robia spoločnosť vo chvíľach, keď to najviac potrebujete. Práve tie ho však dostali na samotné dno, z ktorého sa teraz herec snaží vyhrabať.

Nahá Madonna nazýva koronavírus „veľkým ekvalizérom“ v bizarnom videu. Ľudia reagujú posmechom (VIDEÁ)
Video nahej Madonny vo vani, v ktorom pod vplyvom emócii tvrdí, že koronavírus „nás urobil rovnocennými“, vyvolalo v ľuďoch zmätenie aj posmech, informuje portál RT. Čítať ďalej
23 | 03 | 2020 | Timotej Dudka


Sheen je zadĺžený a je na tom tak biedne, že sa musel vysťahovať zo svojej rozprávkovej vily a prespáva u známych, starých mileniek alebo po moteloch, aby si mohol dovoliť aspoň jesť ako človek.

Navyše ešte platí alimenty svojej bývalej manželke Denise Richards, s ktorou má dve deti. Stále sa mu nedarí predať svoju vilu s cenovkou zhruba 8 miliónov EUR, aby mohol splatiť nezaplatené účty a dlžné čiastky.

Sheen tak skončil skoro na ulici, nebyť súcitných ľudí v jeho okolí. Hollywood ho len tak nezamestná. Pre Sheena je teraz hlavné, nájsť si nejaký spôsob obživy.

Bez sexu a masturbácie! Orlando Bloom priznal polročný celibát, aby ulovil Katy Perry
Orlando Bloom (43) nikdy nepatril medzi tých, ktorí sa otvorene bavia o sexe alebo priznávajú jeho existenciu, hoci fotografom kedysi ukázal svojho malého kamaráta. Informuje Blesk.cz. Čítať ďalej
18 | 03 | 2020 | Dominik Simon