Kráľovská rodina v šoku: Kráľovná Alžbeta II. kvôli koronavírusu podnikla neobvyklé riešenie!
24 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Zvyky v kráľovskej rodine sa nezvyknú meniť, no v momentálnej pandemickej situácii ktorú vytvára koronavírus po celom svete sa musia prispôsobiť aj jej členovia. Kráľovná dokonca súhlasila s neobvyklým riešením.


Kráľovná Alžbeta minulý týždeň oznámila, že ruší rad tradičných akcií plánovaných na nasledujúce dni. Vo štvrtok sa potom vydala z Buckinghamského paláca, kde už evidujú prvý prípad nákazy koronavírusom medzi zamestnancami , na hrad Windsor, kde strávi Veľkú noc. Londýn tento rok opustila o týždeň skôr ako v predchádzajúcich rokoch.

Kráľovská rodina v šoku: Blízky pracovník Alžběty II. dostal koronavirus!
Koronavírus, ktorý v Británii zabil stovky ľudí, sa dostal už aj do Buckinghamského paláca! Nebezpečným vírusom ochorel zamestnanec krávlony Alžbety II. Podľa britských médií bol diagnostikovaný na koronavírus v čase, keď panovníčka bola ešte v... Čítať ďalej
22 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


Kráľovná kvôli hrozbe nákazy navyše mení dlhoročné zvyklosti. To čo sa predtým zdalo nemysliteľné sa v kritickej dobe stáva skutočnosťou. Podľa webu denníka The Sun poverila spolupracovníkov, aby zariadila všetko potrebné pre usporiadanie videokonferencie s ostatnými kľúčovými členmi rodiny.

"Poradcovia momentálne rieši, ako to urobiť najlepšie, a to s nástrojmi podobnými aplikáciám FaceTime alebo Skype, ale so zvýšenými bezpečnostnými opatreniami, ktoré sú členmi kráľovskej rodiny vyžadovaná," ​​hovorí zdroj z okolia kráľovnej.

Panovníčka si nevie predstaviť, že by nebola s príbuznými v kontakte. "Berie to ako väčšina národa, toto je jeden zo spôsobov, ako byť v kontakte s rodinou a priateľmi," vysvetlil zdroj.

Kráľovná Alžbeta II. v šoku: Nechceli ju pustiť do hradu!
Toto sa ochranke anglickej panovníčky Alžbety II. (93) naozaj nepodarilo! Keď sa vracala spolu z prechádzky do svojho Windsorského panstva, brána hradu zostala z nejasných dôvodov zatvorená! Čítať ďalej
10 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth