Pri tragickej dopravnej nehode vyhasol ľudský život, informuje polícia
22 | 03 | 2020 I TASR

Tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v noci zo soboty (21. 3.) na nedeľu pred Bytčou, si vyžiadala ľudský život. Polícia na sociálnej sieti informuje, že vozidlo skončilo v rieke Váh.


 K tragédii došlo po polnoci na ceste druhej triedy v smere od obce Štiavnik. Podľa doposiaľ zistených informácií mal 21-ročný vodič jazdiť na aute zn. Audi a po výjazde z ľavotočivej zákruty v priamom úseku zísť mimo cestu.

"Narazil do stĺpa verejného osvetlenia, následne do dopravnej značky, potom prešiel cez kríkový porast. Následne narazil do stromu na brehu koryta rieky Váh a s vozidlom zišiel do rieky. Auto skončilo pod hladinou," uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Hlavný lekár štátnej nemocnice v Moskve tvrdí, že pandémia Covid-19 bude trvať ešte 6 mesiacov
Pandémia koronavírusu sa stala celosvetovou katastrofou, nakoľko počet obetí neúnavne rastie a milióny ľudí je nútených žiť v uzavretej karanténe, čo mnohých viedlo k premýšľaniu o tom, ako dlho môžeme očakávať, že tieto okolnosti... Čítať ďalej
22 | 03 | 2020 | Timotej Dudka


Dvom mladíkom vo veku 22 a 21 rokov sa z auta podarilo dostať von. "Utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Také šťastie nemal tretí 21-ročný chlapec, ktorý na mieste zahynul. U mŕtveho bola nariadená súdna pitva," doplnila Balogová s tým, že okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia.

Policajti apelujú na účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane a ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na cestách, uviedli.

AKTUALIZOVANÉ: Počet nakazených na koronavírus môže byť podľa Matoviča oveľa vyšší ako sa doteraz zistilo
Premiér Igor Matovič (OĽaNO) sa obáva, že počet ľudí nakazených koronavírusom na Slovensku je výrazne vyšší ako sa doteraz zistilo. Čítať ďalej
22 | 03 | 2020 | SITA