Kráľovská rodina v šoku: Blízky pracovník Alžběty II. dostal koronavirus!
22 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Koronavírus, ktorý v Británii zabil stovky ľudí, sa dostal už aj do Buckinghamského paláca! Nebezpečným vírusom ochorel zamestnanec krávlony Alžbety II. Podľa britských médií bol diagnostikovaný na koronavírus v čase, keď panovníčka bola ešte v paláci.


Vo Veľkej Británii ochoreli na korornavírus tisícky ľudí a stovky ľudí nebezpečnému vírusu podľahli. Ochorenie desí aj kráľovskú rodinu a preto kráľovná Alžbeta II. so svojím manželom princom Phillipom radšej opustili Londýn a schovali sa na svojom hrade Windsor. Kráľovná bola zachytená v čiernom aute s milovaným štvornohým kamarátom Candye na kolenách, jej manžel Filip pricestoval na Windsor z rodinného sídla v Norfolku helikoptérou.

Avšak ešte predtým než panovníčka urýchlene opustila Londýn, vyšlo najavo, že jeden zo zamestnancov paláca bol testovaný pozitívne na koronavírus! Podľa britského denníka Daily Mail nie je jasné, či nakazeným je blízky pracovník kráľovnej. Palác má celkom päťsto zamestnancov. "V súlade s príslušnými pokynmi a našimi vlastnými procesmi sme podnikli potrebné opatrenia na ochranu všetkých zúčastnených zamestnancov a ľudí," uviedol hovorca paláca pre Daily Mail.

Kolaps Kráľovnej Alžbety II.: Plač na verejnosti
Jej kráľovská výsosť Alžbeta II. je vnímaná ako silná dáma, ktorá sa na verejnosti pokúša neprejavovať city. Avšak ani kráľovná nie je zo železa, preto jej pri jednej ceremónii kvaplo zopár sĺz. Čítať ďalej
16 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová