Bez sexu a masturbácie! Orlando Bloom priznal polročný celibát, aby ulovil Katy Perry
18 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Orlando Bloom (43) nikdy nepatril medzi tých, ktorí sa otvorene bavia o sexe alebo priznávajú jeho existenciu, hoci fotografom kedysi ukázal svojho malého kamaráta. Informuje Blesk.cz.


Časy sa ale menia a žrebec z Pirátov z Karibiku verejnosti prezradil, že pred príchodom speváčky Katy Perry (35) do jeho života, strávil šesť mesiacov v celibáte. A takmer sa z toho zrútil!

Než začal v roku 2016 randiť so spéeváčkou Katy Perry, bol Bloom podľa niektorých svojich priateľov nešťastný.

Po rozvode s modelkou Mirandou Kerr (36) nedokázal udržať dlhodobý vzťah a upadal do depresie. Oči mu otvoril až priateľ, ktorý mu poradil tvrdý, ale nesmierne účinný liek.

Prezradil ho známy herec v rozhovore pre The Sunday Times. "Kamarát mi povedal, že ked' to so vzťahom myslím vážne, mal by som niekoľko mesiacov držať celibát a zbaviť sa možnosti, že každé zoznámenie musí nutne skončiť sexom.

Rytmus a Jasmina sa obávajú najhoršieho: Z domu ani na krok!
Aj rapper Rytmus a Jasmina riešia epidémiu koronavírusu. Ako tieto nepríjemné chvíle prežíva najznámejší pár Slovenska? Čítať ďalej
17 | 03 | 2020 | Miroslav Tóth


"Pomyslel som si, že asi dokážem byť so ženou len kamarát," zaspomínal Bloom a dodal, že nikdy so žiadnou ženou nemal "len" priateľský vzťah. A tak to teda skúsil. A do celibátu zahrnul aj zákaz sebaukájania.

"Nerobil som vôbec nič. Bolo to šialené. Nemyslím si, že je to zdravé, asi by som to nikomu neodporúčal. Veď tam dole sa musí stále niečo diať!," posťažoval sa so smiechom.

Nakoniec bol rád, že to urobil. Začiatky vzťahu so speváčkou boli plné romantických gest a odopierania, čo viedlo k príjemnému napätiu, ktoré nakoniec vyvrcholilo vo... vyvrcholenie. A následne zásnuby a dieťa.

Bloom vôbec prvýkrát spomenul v médiách ich potomka, ktorého jeho snúbenica nosí pod srdcom.

"Takú radosť nemôžem vôbec popísať, alebo ju vôbec pochopiť. Samozrejme sme to vedeli dlho predtým, než sme to oznámili verejnosti. Ako si viete predstaviť, je to neuveriteľne vzácny, osobný, napriek tomu bežný okamih, ktorý je potreba zdieľať so svetom. Celá rodina je z toho veľmy šťastná," uviedol Orlando Bloom.

Ako ušiť doma rúško: Návod, podľa ktorého to zvládne každý (VIDEO)
Nosiť rúško, alebo nie? Väčšina odborníkov sa zhoduje, že je to jeden zo spôsobov, ako zastaviť šírenie koronavírusu. Jednoduché rúško si môžete vyrobiť aj doma. Informuje portál Blesk. Čítať ďalej
17 | 03 | 2020 | Dominik Simon