Emília Vášáryová v rozhovore uznala chybu
17 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Hoci už to vyzeralo, že Emília Vášáryová (77) pôjde do hereckého dôchodku, opak sa stal pravdou. Informuje portál tyden.cz.


Potom, čo sa nechala počuť, že s nakrúcaním končí, všetkých prekvapila, keď vzala rolu v zimnej komédii, ktorá išla do kín koncom minulého roka. Dnes už herečka vie, že jej rozhodnutie bolo unáhlené.

Informovať verejnosť a fanúšikov o konci kariéry a pomerne krátko nato prijať ponuku na nakrúcanie, nebolo najlepšie rozhodnutie. Pani Emília si z toho vzala ponaučenie.

"Ja už som bola rozhodnutá, že s filmom končím, že už to stačilo. Ale už radšej nič verejne nevyhlasujem, pretože je to smiešne, keď potom človek zase nejakú ponuku príjme, " priznala herečka v rozhovore pre magazín Interview.

Karel Gott: Priznanie tajnej lásky ešťe pred smrťou
Zosnulý spevák Karel Gott mal bohatý život plný tajomstiev. O niektoré z nich sa pred smrťou podelil so svojimi fanúšikmi. Informuje portál stars24. Čítať ďalej
16 | 03 | 2020 | Dominik Simon


Potom, čo nakrútila komédiu Šťastný nový rok, vzala hned' aj ďalší film. O ponuky vraj nemá núdzu a veľa ich aj musí odmietnuť. Na zimnú komédiu sa ale tešila, pretože sa točila v jej milovaných Tatrách.

"Nakrúcali sme na Štrbskom Plese a ja som každú voľnú chvíľu využívala na prechádzku okolo jazera. Chodíte štýlom jin a jang, musíte obísť dva spojené okruhy, raz doľava a potom doprava, aby ste nabrali správnu energiu."

Výhody luxusného hotela však veľmi nevyužívala. "Musím sa priznať k tomu, že nemám rada wellness centrá. Vyhýbam sa kúpeľom, pretože trpím alergiou na chlór a chlad, " priznala herečka.

Dcéra Andreja Babiša je po návrate zo Španielska v karanténe
Sympatická Vivien študuje v Španielsku a celá situácia jej iste nepríjemne skomplikovala život. Andrej Babiš sa nechal počuť, že ak by to bolo možné, zohnal by svojej dcére respirátor. Tých je však v Česku enormný nedostatok. Píše extra.cz... Čítať ďalej
15 | 03 | 2020 | Dominik Simon