Jankovskej syn porušil povinnú karanténu, zrazilo ho auto
15 | 03 | 2020 I Peter Haluza

Zrazený muž priznal pobyt v Taliansku, mal preto byť v karanténe.


Syna bývalej štátnej tajomníčky a sudkyne Moniky Jankovskej zrazilo na priechode pre chodcov auto. Následne  skončil s viacerými zraneniami v nemocnici. Informujú o tom TVnoviny.sk.

Podľa portálu bol muž na ceste na súd, kde chcel podporiť svoju mamu. Tú napokon Špecializovaný trestný súd poslal do väzby.

AKTUALIZOVANÉ: Jankovská ide do väzby spolu s Cvikovou, Molnárom, Palášthyhom a Mojtom
-Aktualizované 14.03.202O o 21:50. Sudcovia Monika J., Denisa C., Eugen P., Richard M. a advokát Miroslav M. idú do väzby. Všetci budú stíhaní väzobne pre možné ovplyvňovanie svedkov a Miroslav M., Eugen P. a Richard M. aj pre možné pokračovanie v... Čítať ďalej
14 | 03 | 2020 | SITA


"Krátko pred 18.00 h sme dostali na linku 155 informáciu, podľa ktorej chodca zrazilo auto. Mal utrpieť viacero poranení, ale bol pri vedomí. Zasahujúcej posádke priznal pozitívnu cestovateľskú anamnézu. Pobyt v Taliansku. Čo znamená, že nemal porušiť domácu karanténu. Posádka ho s úrazom panvy a nohy previezla do banskobystrickej nemocnice. Opätovne chcem apelovať na občanov, aby sa správali rozumne a zodpovedne a dodržiavali nariadenia úradov," povedala pre TV Markíza hovorkyňa Operačného strediska ZZS Alena Krčová.