Kráľovná Alžbeta II. v šoku: Nechceli ju pustiť do hradu!
10 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Toto sa ochranke anglickej panovníčky Alžbety II. (93) naozaj nepodarilo! Keď sa vracala spolu z prechádzky do svojho Windsorského panstva, brána hradu zostala z nejasných dôvodov zatvorená!


Tá scénka by sa pokojne mohla zaradiť medzi klasické diela kráľa grotesiek Charlieho Chaplina. Dva vozy Range Rover vezúce kráľovnú a jej ochranku prichádzajú k bráne hradu Windsor, tá sa však neotvára, nikto nevie prečo a čo sa deje.

"Mala by tam byť stráž, ktorá bránu automaticky otvorí, akonáhle vidia kráľovnú prichádzať," opisuje zdroj denníka The Sun: "Niekto buď zabudol, spal, alebo tam vôbec nebol. Za 30 rokov som nič také nevidel."

Situáciu sa pokúsila zachrániť bodyguardka, ktorá vystúpila z jedného vozidla, ale márne. Skôr tým ešte zvýraznila komediálny priebeh celej situácie!

"Minútu stála v daždi a neúspešne sa pokúšala bránu otvoriť. Konvoj potom odišiel k inému vjazdu, ktorým sa dostal dovnútra. Ale kráľovnú, ktorá sa nemôže dostať do svojho sídla, často nevidíte," dodáva trefne zdroj.

Aký dôvod mala kráľovná nenávidieť Meghan? ODTAJENÉ FAKTY!
Vo chvíli, keď Harry (35) a Meghan (38) vyslovili svoje želanie odísť od kráľovskej rodiny a zriecť sa tak aj svojich povinností súvisiacich s prácou pre monarchiu, Alžbeta II. ich rozhodnutie možno až tak neľutovala. Ako totiž dokazujú nové... Čítať ďalej
27 | 02 | 2020 | Miroslav Tóth