Batman má pokutu: odtiahnutý Batmobile v Moskve (VIDEO)

Batman nikdy nemal takéto problémy v Gothame, ale v Moskve sa superhrdina ocitol v problémoch so zákonom pretože jazdil bez poznávacích značiek a tak sa mohol len prizerať ako mu odťahujú jeho vozidlo. Píše RT.


Polícia objavila Batmobile - v skutočnosti to bola replika automobilu, ktorá bola uvedená vo filmoch „Batman vs Superman“ a „Suicide Squad“ - zaparkovaná na jednej z hlavných ulíc v centre hlavného mesta. Masívne čierne vozidlo, ktoré vyzerá ako mix medzi tankom a Formulou 1, neporušovalo žiadne pravidlá premávky, ale dôstojníci si všimli, že nemá poznávacie značky.

Pri neprítomnosti vodiča - najpravdepodobnejšie v tom čase bojoval proti zločinu - polícia nariadila, aby bol batmobil odtiahnutý. Aby toho nebolo málo, jeho autu k tomu chýbala aj riadna registrácia. Evakuačné služby museli zavolať špeciálny odťahový vozík, aby pohli 4-metrovým vozidlom. Tiež ho prekryli plastom, aby sa počas prepravy nepoškodilo.



Batman by teraz musel vyplatiť 50 700 rubľov (700 EUR) za odtiahnutie svojho extra veľkého vozidla. Okrem toho každý deň míňa na rezervovanom pozemku náklady ďalších 2 300 rubľov (30 EUR). Všetko dokopy mastná pokuta aj pre miliardára, ako je Bruce Wayne! Ak sa však Temný Rytier poponáhľa a zaplatí pokutu získa zľavu 25%. Superhrdina však možno ani nebude ľutovať stratu svojho vozidla, pretože vo svojej tajnej garáži má aj batwing, batboat, batbike, batcopter a inú najmodernejšiu dopravu.

Replika Batmobilu bola minulý rok privezená do Ruska z USA. Bol uvedený do predaja online za pôsobivých 55 miliónov rubľov (780 000 EUR) a nakoniec našiel svojho majiteľa. Nie je však známe, akú sumu nakoniec skutočne zaplatil.

https://www.youtube.com/watch?v=qlGbRUIXWSI&feature=emb_logo

Najstarší muž na svete zomrel
Guinness World Records udelil 112-ročnému Japoncovi jeho titul začiatkom tohto mesiaca. Majiteľ titulu uviedol, že úsmev bol tajomstvom jeho dlhého života. Informuje DW. Čítať ďalej
25 | 02 | 2020 | Dominik Simon